Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Απόστολος Κοιμήσης: Γιατί πήγα στην εκδήλωση του ... Μητσοτάκη


Σε εκδήλωση του υποψήφιου Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη παρέστη ο δήμαρχος Αμφιλοχίας και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ΚΕΔΕ Απόστολος Κοιμήσης.

Γιατί;
Η απάντησή του ήρθε μέσω facebook ...

" Πολλοί με ρώτησαν γιατί παραβρέθηκα, στη συγκέντρωση του υποψ. Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Επιμελητήριο στο Αγρίνιο.
Η απάντηση είναι απλή.
Παλαιόθεν παρακολουθώ κατ΄επιλογή και εφ΄όσον προσκαλούμαι, ενδιαφέρουσες προσωπικές προσπάθειες και πολιτικών μου ανταγωνιστών, που είναι κατά τεκμήριο αξιόλογοι δημόσιοι λειτουργοί. Ιδίως
όταν αυτοί έχουν ισχυρό μορφωτικό επίπεδο
όταν έχουν τουλάχιστον διοικήσει ένα περίπτερο,
όταν έχουν κολλήσει τουλάχιστον ένα ένσημο,
όταν δεν λαικίζουν ούτε παριστάνουν τον παλληκαρά με τα λόγια στα δύσκολα, κρατώντας όμως τους υπουργικούς θώκους, όταν δείχνουν παρεξηγήσιμη προγραμματική συνέπεια (τι ελάτωμα κι αυτό για σύγχονο πολιτικό), όταν γνωρίζουν να αξιοποιούν κάθε χρήσιμη ιδέα και κάθε δημιουργικό συνεργάτη για να πετυχαίνουν το στόχο τους και κυρίως όταν δεν έχουν καμία πολιτική ανασφάλεια, γιατί εργάζονται για την επόμενη μέρα που δεν θα είναι οι ίδιοι στην "καρέκλα" αλλά οι διάδοχοί τους, τότε δεν χάνεις το χρόνο σου ακούγοντάς τους.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι απλώς ένας απ΄αυτούς, αλλά επίσης ξέρει, ακούει, δεν σιωπά, δεν βολεύεται, μάχεται και πράττει.
Ενυπάρχοντες στην αντιπροσωπευτική Δημοκρατία, οι ικανοί πολιτικοί αντίπαλοι, την ισχυροποιούν και προκαλλούν εκατέρωθεν άμιλλα χρήσιμου έργου και ευπρεπούς πολιτικής συμπεριφοράς".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου