Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης! Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού από σήμερα και από τα βορειοδυτικά.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα περιμένουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.

Αύριο, Τετάρτη, θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι σταδιακά θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν από τις απογευματινές ώρες περιλαμβάνεται και η Αττική. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις θα ενισχυθούν αρχικά στο Ιόνιο στα 8 και από το απόγευμα και στο Αιγαίο στα 8 και πιθανόν τοπικά στα 9 μποφόρ.

Την Πέμπτη περιμένουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία, τη θράκη, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, αλλά βαθμιαία θα περιοριστούν στις θαλάσσιες περιοχές. τα φαινόμενα από το απόγευμα θα ενταθούν στη δυτική Ελλάδα και έως αργά το βράδυ θα επεκραθούν και στην υπόλοιπη χώρα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και την παρασκευή στο μεγαλύτερο μέρο της χώρας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου