Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Μεθοδευμένες και Κανονισμένες οι Εξελίξεις στην Ελλάδα…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ: Μεθοδευμένες και Κανονισμένες οι Εξελίξεις στην Ελλάδα… Οι υπογραφές στις Άλπεις…

Όλα είναι κανονισμένα! Το βάρος και οι ευθύνες της επιφαινόμενης χρεωκοπίας της χώρας κανονίστηκε να επιμεριστεί σ’ όλες τις πολιτικές δυνάμεις του λεγόμενου «δημοκρατικού τόξου» και ο επικείμενος διχασμός των Ελλήνων θα καταλήξει στην επιβεβαίωση της ρήσης του Κ. Καραμανλή «ανήκομεν εις την Δύσην»!!!

Έτσι για να τηρούνται οι ισορροπίες. Ήδη ετοιμάζεται ένα νέο σχέδιο τύπου Μάρσαλ που θα αφορά την εκ βάθρων ανασυγκρότηση της χώρας εκ του μηδενός… Σχέδιο που θα κάνει τους διχασμένους Έλληνες να είναι ευγνώμονες προς τους αδίστακτους δανειστές και κυρίως σ’ αυτούς που κρύβονται πίσω από αυτούς (βλ. μιαρή λέσχη Μπίλντεμπεργκ), επειδή θα ανοίξουν τις κάνουλες της ανθρωπιστικής βοήθειας. Δυστυχώς στην Ελλάδα του 21ου αιώνα οι Εφιάλτες και οι Πήλιοι Γούσηδες δεν απαλείφθηκαν αλλά κατάφεραν όχι μόνο να ανοίξουν τον δρόμο στους νέους κατακτητές αλλά επιπλέον να συγκυβερνούν μαζί τους ως τυφλά πειθήνια όργανά τους φορώντας τα καλογυαλισμένα κοστούμια του τεκτονισμού και της αθεΐας.
Όλα είναι κανονισμένα. Η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν έπαψαν ποτέ τα τελευταία χρόνια να αποτελούν το μεγάλο πείραμα της λέσχης Μπίλντεμπεργκ για την επιβολή της Ν. Τάξης Πραγμάτων! Ακόμη και τώρα να είστε βέβαιοι πως όχι μόνο η Ελλάδα αλλά ολάκερη η Ευρώπη και οι ΗΠΑ χορεύουν και λικνίζονται σαν τις χορεύτριες της κοιλιάς στους εξοντωτικούς ρυθμούς που οι μουσικάντηδες του Εωσφόρου επιβάλλουν. Κι όποιος δεν χορέψει μέχρι τελικής πτώσεως τους ρυθμούς της τότε τον τρώει η μουγκαμάρα ή όπως λέει ο λαός η μαρμάγκα… Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για τους Έλληνες, αλλά γι’ όλους αυτούς που επιχειρούν έστω και στο ελάχιστο να διαφοροποιηθούν στα σχέδια του αιμοσταγούς επιτελείου της μιαρής λέσχης, η οποία χρησιμοποιεί κατά βούληση, μέσω του ελέγχου που ασκούν στους «σεβάσμιους» του σκότους, τα πολιτικά ανδρείκελα, τα τιποτένια ανθρωπάκια που βαδίζουν στη ζωή τους με πρότυπο τον Εφιάλτη.
Όλα είναι κανονισμένα! Η ολιγαρχία του σκότους και οι πολιτικοί κομπάρσοι που διαθέτει, αφού φρόντισαν να υπνωτίσουν και να ελέγχουν με χορηγήσεις και υπόγεια κονδύλια και όχι μόνο τη θρησκευτική ηγεσία του τόπου, εργάστηκαν επιμελώς να χρεοκοπήσουν εδώ και δεκαετίες πνευματικά την ορθόδοξη χώρα μας. Τώρα έφθασε ο καιρός να την χρεοκοπήσουν και υλικά. Γιατί όταν μεθοδικά εργάζεσαι να επιβάλλεις τις ψευδαισθήσεις του σκότους καταργώντας και λεηλατώντας κάθε πνευματική όαση τότε θα υποστείς τις συνέπειες της ξηρασίας και θα ζεις μόνο με τις ψευδαισθήσεις του διψασμένου οδοιπόρου που αναζητά εναγωνίως λίγο νερό μέσα στη Σαχάρα.
Όλα είναι κανονισμένα! Ήδη οι νέοι «σωτήρες» του Έθνους προβάρουν τα πρωθυπουργικά κοστούμια τους και είναι έτοιμοι να ηγηθούν ενός νέου ξεκαθαρίσματος τύπου 1947 (βλ. εμφύλιος), έτσι ώστε να απαλειφθούν παντελώς και οι ελάχιστες-μηδαμινές εστίες αντίστασης που έχουν απομείνει και να δοθεί το «λάφυρο» που λέγεται Ελλάδα καθαρό στο επιτελείο των εκφραστών του μυστηρίου της ανομίας, που συγκεντρώθηκαν στα βουνά των Αυστριακών Άλπεων προκειμένου να δώσουν την χαριστική βολή… Ε! και να χυθεί λίγο ακόμη αίμα δεν χάθηκε και ο κόσμος!!! Ίσα-ίσα αυτό ενισχύει και τα σχέδια μείωσης του πληθυσμού της γης που αποτελούν τη βασική προτεραιότητα στη μιαρή αυτή λέσχη.
Όλα είναι κανονισμένα! Ακόμη και αυτή η μεθοδευμένη εδώ και μήνες στα σκοτεινά κέντρα νεκρανάσταση μίας παραπαίουσας ολιγαρχίας οικονομικής και πολιτικής, η οποία λυμαίνεται και θα λυμαίνεται τον ευλογημένο αυτό τόπο για πολλές δεκαετίες, η οποία θα ακολουθήσει της … αριστερής παρένθεσης, όπως έλεγε τον περασμένο Ιανουάριο ένας θιασώτης και τυφλό όργανο του σκότους. Το δόλωμα άλλωστε ήταν ζωντανό και το ψάρι δεν μπορούσε να διακρίνει το αγκίστρι που ο Εωσφόρος είχε επιμελώς κρύψει σ’ αυτό. Τραντάχτηκε όταν διαπίστωσε ότι πιάστηκε στα δίκτυα του, τέντωσε την πετονιά αλλά τελικά κατέληξε στη βάρκα του ανελέητου ψαρά (βλ. Νέα Τάξη Πραγμάτων), ο οποίος δεν θέλει στα νερά του να κυκλοφορεί τέτοιο ψάρι που ξεπερνά το 20% του επιτρεπόμενου γι’ αυτό βάρους…
Όλα είναι κανονισμένα! Η παγίδα ετοιμάστηκε και να το θύμα που λέγεται ελληνικός λαός έπεσε μέσα, όπως αναμενόταν και ήδη σηκώνει απεγνωσμένα τα χέρια δεξιά και αριστερά και συνθλίβεται από τα διάχυτα καρφιά της καλοστημένης παγίδας ακόμη κι απ’ αυτά που ενώ είναι πολύ αιχμηρά και θανατηφόρα έχουν καλυφθεί με πλαστικό περιτύλιγμα για να δίνουν την ψεύτικη εντύπωση ότι αν πιαστούμε πάνω τους μπορεί κι να απελευθερωθούμε…
Καλοί μου Έλληνες συμπατριώτες μου κι αυτοί του «ναι» και αυτοί του «όχι». Ήρθε η στιγμή να καταλάβετε ότι ο τοίχος της παγίδας που σας έριξαν οι εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας είναι γεμάτος από καρφιά, αγκάθια, τριβόλια και από βατσινιές που κάθε φορά θα σας τρυπούν και θα σας πληγώνουν μέχρι η πληγή να καταστεί θανατηφόρα. Πάψτε να έχετε την ελπίδα ότι η σωτηρία σας και η έξοδος από την παγίδα μπορεί να γίνει αν στηριχτείτε στον τοίχο με τα καρφιά. Η μόνη ελπίδα είναι να κοιτάξετε ψηλά προς τον ουρανό. Να ελευθερώσετε τα μάτια της ψυχής σας και τότε θα δείτε πώς ο Ίδιος ο Θεός, ο γλυκύτατος Ιησούς Χριστός έχει απλώσει το χέρι Του και αναμένει καρτερικά να ελευθερώσει έναν προς έναν όλους, μα όλους τους Έλληνες. Αρκεί να Του το ζητήσουν. Και για να λέμε την αλήθεια, στο τέλος το σχέδιο του Θεού θα επικρατήσει και όχι αυτών του αδίστακτων κουστουμαρισμένων σαλτιμπάγκων και τιποτένιων εκφραστών του μυστηρίου της ανομίας που έχουν την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να κινούν τα νήματα της ανθρωπότητας και να «καλλιεργούν» το σκότος σε μία γη που φωτίζεται συνεχώς από το φως του ηλίου.
Γιατί αγνοούν ότι όλα είναι μεν και θεωρούνται κανονισμένα αλλά τον τελευταίο λόγο έχει πάντα ο Λόγος του Θεού, ο Σωτήρ ημών Ιησούς Χριστός. Σ’ Αυτόν ανήκει η τελευταία πινελιά και Αυτός γνωρίζει καλώς το πώς να φτιάχνει από τις ψηφίδες της καταστροφής όμορφα ανεπανάληπτα και ανεκτίμητα ψηφιδωτά…
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ Πηγή: ΑΚΤΕ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου