Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Γ.Σ. και Αρχαιρεσίες του Συλλόγου Απανταχού Χομοριτών Ναυπακτίας


Σύλλογος Απανταχού Χομοριτών Ναυπακτίας

«Η Αγία Παρασκευή»

Αγίου Δημητρίου 112,  17456  Άλιμος/Αττική

Τηλ.:+30 210 9820846,  +306974454572 Fax.: +30 210 9827231

E-mail:info@homori.com, www.homori.com

 

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


 

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας - Γενική Συνέλευση - Αρχαιρεσίες Συλλόγου

 

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Απανταχού Χομοριτών Ναυπακτίας «Η Αγία Παρασκευή», εύχεται στα μέλη του, σε όλους τους Χομορίτες, στους φίλους του χωριού μας και του Συλλόγου “ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ”

 

Αυτή τη φορά θα έχουμε μαζί με την γενική συνέλευση και τις αρχαιρεσίες, για να εκλέξουμε νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Θα είναι χαρά για το παλαιό Διοικητικό Συμβούλιο να βρεθούν κάποια από τα μέλη μας με όρεξη και νέες ιδέες να στελεχώσουν το καινούριο Διοικητικό συμβούλιο.

 

Η Γενική Συνέλευση, οι εκλογές και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11.30 π.μ. στο CRYSTAL CITY ΗΟΤΕL  Αχιλλέως 4, 104 37 Αθήνα (Πλατεία Καραϊσκάκη - Στάση Μετρό Μεταξουργείο).

 

Τα θέματα που θα συζητηθούν στην Γενική μας Συνέλευση θα είναι:

 

  • Λογοδοσία απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου (Διοικητικός Απολογισμός έτους 2014)
  • Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής (Οικονομικός Απολογισμός έτους 2014).
  • Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. κα Ε.Ε.
  • Εκλογή Δ/του -ας  Λυμπέρειου Πολιτιστικού Κέντρου και εφημερίδας «Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΧΟΜΟΡΗΣ»
  • Ενημέρωση - Συζήτηση – Προτάσεις.

 

Στη γενική συνέλευση, θα κεράσουμε καφέ και θα μοιράσουμε σε όλα τα μέλη μας, γραπτά τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό του έτους 2014. Θέλουμε να παρευρίσκεστε όλοι, για να ακουστούν και να καταγραφούν οι προτάσεις σας και ομαδικά να λάβουμε τις καλύτερες αποφάσεις, για το καλό του Συλλόγου και του χωριού μας. Θέλουμε τα παλιά μέλη και ιδιαίτερα τα μέλη των προηγούμενων διοικητικών συμβουλίων, να επαναδραστηριοποιηθούν και να προτρέψουν τα παιδιά τους να εγγραφούν στο Σύλλογο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης απαιτείται η παρουσία των 1/3 πλέον ενός των ταμειακός τακτοποιημένων μελών του Συλλόγου. Σε περίπτωση μη απαρτίας οι εκλογές θα επαναληφθούν στα γραφεία του Συλλόγου στις 7/ 02/ 2014.

 

Ακολουθώντας τις διατάξεις του καταστατικού μας, καλούμε τα τακτικά μέλη του Συλλόγου μας, που επιθυμούν να συμμετέχουν ως υποψήφιοι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή, να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους μέχρι την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015  Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές με φαξ στον αριθμό  2109827231 και με e-mail στην διεύθυνση info@homori.com εφόσον αυτές επιβεβαιώνονται και τηλεφωνικά από τους ίδιους τους υποψηφίους.

 

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας  για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου, τα οποία έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι και το 2013.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου, δηλαδή τα εγγεγραμμένα μέλη που έχουν εξοφλήσει την συνδρομή τουλάχιστον μέχρι και το 2013. Επανεγγραφές και συνδρομές μελών μπορούν να τακτοποιηθούν μέχρι και την ημέρα των εκλογών.

 

Αγαπητοί συγχωριανοί σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά στις εκλογές και όσοι επιθυμείτε να υποβάλλετε υποψηφιότητα. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΧΟΜΟΡΙΤΩΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ.

 

Για το Δ.Σ.

 

0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          0 ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μπάμπης Χαντζής                                    Κώστας Χ. Εγγλέζος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου