Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Αποθήκη έκρυβε ενάμισι κιλό.... χασίς

Αποθήκη στο Αγρίνιο έκρυβε ενάμισι κιλό χασίς

Αιφνιδίασαν τον τσιλιαδόρο και έπιασαν στα πράσα τους δυο συνεργούς του τη στιγμή που παραλάμβαναν το παράνομο εμπόρευμά τους από μια αποθήκη όπου το έκρυβαν, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου και της Ο.Π.Κ.Ε.. Οι τρεις συνομήλικοι Έλληνες ετοιμάζονταν να διακινήσουν περισσότερο από ενάμισι κιλό χασίς στην ευρύτερη περιοχή.
Δυο από τους δράστες μπήκαν στην ανασφάλιστη αποθήκη όπου είχαν κρύψει την ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 616 γραμμαρίων, ενώ ο τρίτος περίμενε μέσα στο αυτοκίνητό του κρατώντας τσίλιες. Όμως, δεν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς που τον πλησίασαν αθόρυβα και τον συνέλαβαν και στη συνέχεια πέρασαν χειροπέδες στους άλλους δυο. Οι 33χρονοι διακινητές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ στο σπίτι ενός από αυτούς βρέθηκαν και άλλα 161,2 γραμμάρια κάνναβης.

*** Ένα 24ωρο μετά τη σύντροφό του που συνελήφθη στο σπίτι τους, παραδόθηκε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Άργους και ο 47χρονος που κατηγορείται για την καλλιέργεια χασισοφυτείας με 53 δενδρύλλια η οποία εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή σε απόκρημνη δασική περιοχή. Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Ναυπλίου για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και κρατείται για να απολογηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου