Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ο κοσμηματοπώλης, η καυτή ξανθιά και ο... Καμμένος!

Ο κοσμηματοπώλης, η καυτή ξανθιά και ο Καμμένος

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση της σύλληψης αρχιφύλακα της Ελληνικής Αστυνομίας, χθες, στη λ. Βουλιαγμένης, επειδή παρακολουθούσε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο. Γιατί ενώ άρχιζαν να εξυφαίνονται σενάρια περί κατασκόπων κλπ, αποδείχθηκε ότι πίσω από την υπόθεση, κρυβόταν μια… ερωτική ιστορία.
Πρωταγωνιστής, ο γνωστός από τις τηλεπωλήσεις κοσμηματοπώλης, Γιώργος Τσαγκαράκης και η σύζυγός του, Μαίρη.
Γιατί, ο 45χρονος αστυνομικός είπε στους συναδέλφους του που τον ανέκριναν, ότι δεν παρακολουθούσε τον Πάνο Καμμένο. Αλλά (διαβολική σύμπτωση;) το θηριώδες SUV στο οποίο επέβαινε η σύζυγος του κοσμηματοπώλη (οδηγούσε ο οδηγός της οικογενείας Τσαγκαράκη) και προπορευόταν της αυτοκινητοπομπής του Π. Καμμένου.
Ο αστυνομικός “κάρφωσε” τον κοσμηματοπώλη. Είπε ότι τον είχε προσλάβει να παρακολουθεί τη γυναίκα του, μια εντυπωσιακή ξανθιά, με πολλές κοσμικές εμφανίσεις, επειδή είχε υποψίες ότι τον απατούσε. Οι αστυνομικοί δεν τον πίστεψαν. Έτσι αυτός τους είπε ότι αν ψάξουν στο σπίτι του (κάτι που ούτως ή άλλως ήταν σε εξέλιξη) θα έβρισκαν φωτογραφίες της Μαίρης Τσαγκαράκη, που του είχε δώσει ο κοσμηματοπώλης, ώστε να… σιγουρευτεί ότι θα παρακολουθήσει τη σωστή γυναίκα. Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Τσαγκαράκης συνελήφθη.
Ενώπιον των αστυνομικών, ο Γιώργος Τσαγκαράκης παραδέχθηκε ότι είχε προσλάβει τον αστυνομικό. Στον εισαγγελέα όμως, έδωσε μια άλλη εξήγηση. Είπε ότι “πρόκειται για παρεξήγηση” και πως “όλα τα έκανα για την ασφάλεια της οικογενείας μου, της επιχείρησής μου, της περιουσίας μου”. Είπε δηλαδή, πως δεν είχε προσλάβει τον αστυνομικό για να παρακολουθεί τη σύζυγό του, αλλά για να την ακολουθεί, ως φρουρά για το ενδεχόμενο ληστείας, απαγωγής κλπ. Δεν εξήγησε ωστόσο το γιατί βρέθηκαν φωτογραφίες της Μαίρης Τσαγκαράκη στο σπίτι του αστυνομικού.
Ο εισαγγελέας αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον 50χρονο κοσμηματοπώλη, μέχρι να δικαστεί. Όσο για τον αστυνομικό, που κατά πληροφορίες, είχε υπηρετήσει στο παρελθόν στη φρουρά της Μαριέττας Γιαννάκου και του εφοπλιστή Περατικού; Τέθηκε σε διαθεσιμότητα…
Δείτε στο βίντεο τι δηλώνει στις κάμερες ο Γ. Τσαγκαράκης, βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου