Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Με επιτυχία οι φιλανθρωπικοί μαθητικοί αγώνες... Μπάσκετ

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η συνδυασμένη δράση   αθλητισμού ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που διοργανώθηκε από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας, το Παράρτημα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας και την Α΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας,  οι οποίοι πήραν την πρωτοβουλία και διοργάνωσαν την διεξαγωγή αγώνων Μπάσκετ  (τουρνουά) μεταξύ μαθητικών ομάδων Μπάσκετ των γυμνασίων της περιοχής, με φιλανθρωπικό περιεχόμενο, αφού αντί του αντιτίμου του εισιτηρίου οι θεατές «κατέβαλαν»  τρόφιμα για τις οικογένειες αναξιοπαθούντων ανέργων οικογενειών της περιοχής εν όψει των αγίων ημερών των Χριστουγέννων.
 Η ποσότητα των τροφίμων που συλλέχτηκαν αναδεικνύουν   Πρωταθλητή για άλλη μια φορά την ανθρωπιά την αλληλεγγύη και την αγάπη  προς το συνάνθρωπο. Τα τρόφιμα που συλλέχθηκαν άγγιξαν το εκπληκτικό νούμερο των οκτακοσίων πενήντα κιλών!!!  Το νούμερο αποκτά ακόμα ιδιαίτερη αξία, αν αναλογιστούμε, ότι προέρχεται από το υστέρημα και όχι το πλεόνασμα των συμπολιτών μας.
Το γεγονός κατέπληξε ακόμα και τους διοργανωτές αφού η στόχευση τους ήταν για πολύ λιγότερα.  Έτσι για άλλη μια φορά οι ευαισθητοποιημένοι από χρόνια φορείς της περιοχής σε φαινόμενα φτώχειας με την δημιουργική τους αυτή ιδέα και την επιτυχή υλοποίηση της, και φέτος, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, θα μπορέσουν με τη δική σας αγάπη και συνεισφορά, να ανακουφίσουν συμπολίτες που έχουν απόλυτη ανάγκη ακόμη και για τρόφιμα.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά, τους μαθητές, τους Γυμνασιάρχες, τους συμπολίτες που συμμετείχαν στο τουρνουά και αισθάνονται την ανάγκη, ως διοργανωτές,  να μοιραστούν αυτή τη χαρά μας μαζί τους. Στο τουρνουά, σε αθλητικό επίπεδο τώρα, συμμετείχαν οι ομάδες των Γυμνασίων 1ο  ,2ο  , 3ο,  και Γυμνάσιο Αντιρρίου.
Για την ιστορία το Τουρνουά κατέκτησε η ομάδα του 2ου  Γυμνασίου Ναυπάκτου.
Συγχαίρουμε όλες τις ομάδες και ευχόμαστε καλές Γιορτές και καλή πρόοδο στους αθλητές μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου