Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Προς δημοπράτηση η μαρίνα Ιτέας

Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κο Κωνσταντίνο Μουσουρούλη και τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής του Υπουργείου κο Κωνσταντίνο Μουντζούρη είχαν ο Πρόεδρος του Λιμενικού Τμαείου κος Νικόλαος Γιογάκης, η βουλευτής κα Ασπασία Μανδρέκα, η Αντιπεριφερειάρχης κα Παναγιώτα Γαζή και ο Δήμαρχος Δελφών κος Νικόλαος Φουσέκης για την εξέλιξη της δημοπράτησης του Τουριστικού Λιμένα Ιτέας (Μαρίνα Ιτέας) ύστερα από την Κοινή Υπουργική Απόφαση για εκχώρηση των δικαιωμάτων δημοπράτησης στο ΤΑΙΠΕΔ.
            Ο Υπουργός και ο Γενικός Γραμματέας ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους για την εξέλιξη του έργου και τονίστηκε ιδιαίτερα ότι η προκήρυξη δημοπράτησης έχει ολοκληρωθεί και μάλιστα έχει δοθεί και σε δημόσια διαβούλευση. Εξέφρασαν τους φόβους τους ότι η εκχώρηση στο ΤΑΙΠΕΔ θα καθυστερήσει τη δημοπράτηση, τη στιγμή που ήταν θέμα ολίγων ημερών η δημοσίευση της διακήρυξης.
            Ο Υπουργός κατανόησε το πρόβλημα και δεσμεύτηκε να υποβληθεί υπόμνημα και να προκληθεί τεχνική σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους και το ΤΑΙΠΕΔ ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της άμεσης δημοπράτησης του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου