Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Μετέφερε ναρκωτικά χάπια με λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Ταξίδευε στην Αθήνα για να προμηθευτεί ναρκωτικά χάπια και κοκαΐνη,  τα οποία στη συνέχεια πωλούσε σε χρήστες ναρκωτικών στο Αγρίνιο ένας 38χρονος.
Όμως, είχε μπει στο στόχαστρο των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών, που τον συνέλαβαν μέσα στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ με το οποίο επέστρεφε στην πόλη.
Οι αστυνομικοί σταμάτησαν στο Αντίρριο το υπεραστικό λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Αγρίνιο και έκαναν σωματική έρευνα στον 38χρονο Έλληνα επιβάτη. Πάνω του, βρήκαν 84 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος “Vulbegal” για το οποίο απαιτείται ιατρική συνταγή, αλλά και δυο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης.
Ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
Στην Κάτω Αχαΐα, χρειάστηκε καταδίωξη για να ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 39χρονος Έλληνας  όταν δεν υπάκουσε στο σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ να σταματήσει για έλεγχο.
Όπως αποδείχθηκε όταν τον εγκλώβισαν σε μικρή απόσταση, είχε λόγους να μην θέλει να τον ελέγξουν, καθώς είχε μαζί του 150 ναρκωτικά δισκία του φαρμάκου “Hipnostedon” χωρίς ιατρική συνταγή.
 Έτσι, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου