Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Αντάμωμα Απανταχού Χομοριτών Ναυπακτίας 2016

Με πολύ μεγάλη προσέλευση και επιτυχία διοργανώθηκε η εκδήλωση του συλλόγου “Αντάμωμα Απανταχού Χομοριτών Ναυπακτίας 2016” που έγινε το Σάββατο 13 Αυγούστου στον πανέμορφο χώρο του Λυμπέρειου Πολιτιστικού Κέντρου Χόμορης.

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πανοσιολογιότατος πατέρας Νικόλαος Ρήγας, ο πατέρας Γεώργιος, εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιεροθέου, ο αντιδήμαρχος Δήμου Ναυπακτίας κος Θανάσης Κούκουνας, ο πρόεδρος του χωριού μας κος Περικλής Ζιαμπάρας και άλλοι τοπικοί φορείς.

Ευχαριστούμε όλα τα  μέλη και φίλους του Συλλόγου και του χωριού μας για την μαζική τους συμμετοχή, ιδιαίτερα δε ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν και συντέλεσαν στην τεράστια επιτυχία της εκδήλωσης. Η συμμετοχή της νεολαίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και τους ευχαριστούμε πολύ.
Στην αρχή της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Μπάμπης Χαντζής καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και αμέσως μετά η διευθύντρια του Λυμπέριου Πολιτιστικού Κέντρου Χόμορης κα Άννα Ζαμπάρα Κατσαρού  αναφέρθηκε στο τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς τον κο Γεώργιο Βαρελλά, έκανε ιδιαίτερη έμφαση στο ποίημά του «Πουλάκι ξένο» το οποίο ο κος Βαρελλάς έχει γράψει και αφιερώσει στους Χομορίτες ξενιτεμένους και στο τέλος της ομιλίας της του απένειμε τιμητική πλακέτα.
Στην συνέχεια απονεμήθηκαν από τον Σύλλογό μας τιμητικές διακρίσεις για την πολύχρονη προσφορά τους προς τον Σύλλογο και το χωριό μας στην διευθύντρια του Λυμπέρειου Πολιτιστικού Κέντρου Χόμορης κα Αννα Ζαμπάρα Κατσαρού , στον ταμία του Συλλόγου κο Ευθύμιο Μαλλά και στον συγχωριανό μας κο Γιώργο Πελέκη για την πολύχρονη εθελοντική προσφορά του στα εκκλησιαστικά δρώμενα του χωριού μας.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας κος Παναγιώτης Σκιαδάς, ο β’ ταμίας κος Τρύφωνας Σκιαδάς, ο Γ. Γραμματέας κος Κώστας Εγγλέζος, ο αντιδήμαρχος Δήμου Ναυπακτίας κος Θανάσης Κούκουνας και ο πρόεδρος του χωριού μας κος Περικλής Ζιαμπάρας.
Τέλος ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κος Μπάμπης Χαντζής έκανε μια σύντομη παρουσίαση του πλούσιου και επιτυχημένου έργου του Συλλόγου μας μέχρι σήμερα, έκανε έκκληση σε όλα τα μέλη και ιδιαίτερα στη νεολαία να συμμετάσχουν στα όργανα του Συλλόγου επερχόμενες εκλογές και έδωσε το στίγμα για τα έργα που πρέπει να γίνουν στο επόμενο διάστημα. Ως ποιο επείγον έργο ανέφερε την αγορά και τοποθέτηση της νέας παιδικής χαράς του χωριού μας και παρακάλεσε τα μέλη να βοηθήσουν οικονομικά προς τον σκοπό αυτό.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν από τους παρευρισκόμενους προσφορές, δωρεές και χορηγίες και έτσι η κατασκευή της πολυδάπανης παιδικής χαράς του χωριού μας θεωρείται πλέον γεγονός.
Ακολούθησε μουσική βραδιά με πλούσιο λαϊκό-δημοτικό ζωντανό πρόγραμμα, με κέφι, χορό και πολύ τραγούδι που διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες . Ο πολιτιστικός σύλλογος Χομοριτών ευχαριστεί θερμά τον κόσμο για ακόμα μια φορά, για τη μεγάλη προσέλευση.
 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου