Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΞΕΝΑ Κανάλια πληρώνουν Μετανάστες ζωντανούς να κάνουν τους.... πνιγμένους!


Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Μητροπολίτης Κω και Νισύρου, Ναθαναήλ, εν μέσω των έντονων αντιδράσεων για τη δημιουργία hot spot για τους πρόσφυγες στην Κω, η ολοκλήρωση του οποίου εκκρεμεί.

Μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89 ο μητροπολίτης κατήγγειλε ότι είδε ξένα κανάλια να πληρώνουν ανθρώπους προκειμένου να παριστάνουν τους πνιγμένους.
«Μπροστά στα μάτια μου ξένα κανάλια έδιναν 20 ευρώ σε ανθρώπους για να κάνουν τους πνιγμένους και να τους τραβήξουν με τις κάμερες για τα δελτία τους» κατήγγειλε ο  μητροπολίτης
Παράλληλα χαρακτήρισε πόλεμο εντυπώσεων αυτό που γίνεται από καιροσκόπους της πολιτικής και υπερασπίστηκε τους κατοίκους του νησιού λέγοντας πως είναι οι μόνοι που βοηθούν τους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες .
«Είναι αμαρτία να παίζουμε έτσι με αυτούς τους ανθρώπους. Οι ντόπιοι είναι αυτοί που συμμετέχουν στην αλληλεγγύη. Οι οργανώσεις απλά συνεπικουρούν. Δεν μπορούμε να κρίνουμε από ένα ελάχιστο για να κάνουμε εντύπωση και να καταστρέφουμε τον λαό», είπε ο μητροπολίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου