Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Η Περιφέρεια ΑΚΥΡΩΣΕ Απόφαση του Δημ. Συμβουλίου Ναυπακτίας.... Που πάμεεεεε....



Με Απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας για την οποία "τόσος ντόρος" είχε γίνει τις ημέρες της Συνεδρίασης.

Η Ακυρωθείσα Απόφαση αφορά την "Απαγόρευση Στάθμευσης Οχημάτων" στην οδό Αποκαύκου στη Ναύπακτο ώστε να χορηγηθεί Άδεια Λειτουργίας σε Κατάστημα Υγειονομικού ενδιαφέροντος!

Τότε το Δημοτικό Συμβούλιο με σχετική πλειοψηφία "ενέκρινε" το αίτημα του Καταστηματάρχη αλλά οι αντιδρώντες προσέφυγαν στην Περιφέρεια η οποία  και ΑΚΥΡΩΣΕ τη δημοτική απόφαση...

Να θυμίσουμε πως τότε είχαν ακουστεί διάφορα δυσμενή σχόλια σε βάρος της δημοτικής αρχής τόσο για "ειδικές εξυπηρετήσεις" όσο και για συμμετοχή στην "ενδιαφερομένη επιχείρηση" δημοτικού ή δημοτικών Συμβούλων της συμπολίτευσης και γι'  αυτό "υπήρχε το βεβιασμένο  ενδιαφέρον"!

Η Ακύρωση της Απόφασης από την Περιφέρεια, δημιουργεί πλέον νέα δεδομένα στη Ναύπακτο  και φαίνεται να δικαιώνει όσους αμφισβητούν την δικαιοσύνη και τη διαφάνεια που επικρατεί στη δημοτική αρχή Ναυπακτίας....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου