Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Συνεχίζεται το θρίλερ στο Μεσολόγγι.... (Video)

Συνεχίζεται το θρίλερ στο Μεσολόγγι – «Φοβάμαι ότι τους σκότωσαν» – ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και εθελοντικών ομάδων διάσωσης στην Αιτωλοακαρνανία, για τον εντοπισμό δύο ανδρών, ηλικίας 35 και 40 ετών, από την περιοχή του Αιτωλικού, οι οποίοι έχουν να δώσουν σημεία ζωής από τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Οι δύο άνδρες βγήκαν να διασκεδάσουν λίγη ώρα μετά την έλευση του νέου έτους και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη τους.

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, πυροσβέστες και αστυνομικοί από το Μεσολόγγι έχουν ήδη κάνει έρευνες στον ποταμό Αχελώο, καθώς και σε παραποτάμιες περιοχές, χωρίς όμως να έχουν βρει κάποιο ίχνος των δύο ανδρών.

Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια της εξαφάνισης του 35χρονου και του 40χρονου, ενώ επικεντρώνονται στο να διαπιστώσουν πού ακριβώς πήγαν οι δύο άνδρες τα ξημερώματα της Παρασκευής, αλλά και να βρουν άτομα που πιθανώς τους είδαν πριν εξαφανιστούν.

Ελικόπτερο της αστυνομίας στην έρευνα
«Σήμερα θα πετάξει ελικόπτερο της ελληνικής αστυνομίας, αυτό πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει στις έρευνες» σημείωσε ο Επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης Μεσολογγίου.
«Δυστυχώς οι έρευνες μέχρι στιγμής είναι άκαρπες. Οι έρευνες θα κινηθούν πάλι στο ποτάμι, θα ψάξουμε όλο το ποτάμι από άκρη σε άκρη»

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 34 και 35 ετών, έχουν εξαφανιστεί από το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, στην περιοχή του Πενταλόφου στο Μεσολόγγι.

Δείτε το βίντεο του MEGA


Ξάδερφος αγνοουμένου: Φοβάμαι ότι δεν είναι τροχαίο, αλλά τους σκότωσαν
«Αρχίζω να αποκλείω το τροχαίο, το μυαλό μου πάει σε εγκληματικής ενέργεια» σημείωσε ο ξάδελφος του ενός νέου που έχει εξαφανιστεί μαζί με τον φίλο του από το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, στην περιοχή του Πενταλόφου στοΜεσολόγγι.
Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:

Έκκληση για βοήθεια από τη μητέρα του ενός αγνοούμενου στο Μεσολόγγι
"Δεν είναι δυνατό να μην είδε κάποιος κάτι. Παρακαλώ θερμά όποιος είδε κάτι να πάρει ένα τηλέφωνο στην αστυνομία. Τα παιδιά μας θέλουμε. Τίποτα άλλο" σημείωσε η μητέρα του ενός νέου που έχει εξαφανιστεί μαζί με τον φίλο του από το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, στην περιοχή του Πενταλόφου στο Μεσολόγγι.
Οι δύο άνδρες, ηλικίας 34 και 35 ετών, διασκέδαζαν σύμφωνα με τις μαρτυρίες μέχρι τα ξημερώματα σε μπαρ του Νεοχωρίου, απ' όπου έφυγαν με ένα μαύρο αυτοκίνητο χωρίς να επιστρέψουν ποτέ στα σπίτια τους.
Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΪ:

Τι λέει ο φίλος των δύο αγνοουμένων στο Μεσολόγγι
«Δεν μπορούμε να τους βρούμε πουθενά» σημείωσε ένας φίλος των δύο νέων που έχουν εξαφανιστεί από το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, στην περιοχή του Πενταλόφου στο Μεσολόγγι.
«Με τα παιδιά κάναμε μαζί ρεβεγιόν. Ήμασταν μαζί έως τις 3 το βράδυ. Εγώ τους άφησα σε ένα χωριό, στο Πεντάλοφο. Είχαν δικό τους αυτοκίνητο και έφυγαν τα παιδιά στις 4:30 από το χωριό. Έχουν εξαφανιστεί τα ίχνη τους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου