Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Ο Σύλλογος Κλεπαιτών Αθήνας έκοψε την πίττα του


Την Κυριακή 10-01-2016, στην κατάμεστη από μέλη του Συλλόγου, αίθουσα εκδηλώσεων του
πανέμορφου μουσείου Εθνικής Αντίστασης του Δήμου Ηλιούπολης, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, καθώς επίσης και η Ετήσια Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση με θέματα:

Διοικητικός απολογισμός

Οικονομικός απολογισμός

Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου.




Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκατόν πενήντα (150) μέλη του Συλλόγου μας, με ιδιαίτερη παρουσία της νεολαίας, εκ μέρους του Δήμου Ηλιούπολης ο Δήμαρχος κος Βασίλειος Βαλασσόπουλος, ο οποίος έκοψε και την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Κων/νος Σεφτελής, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Άγγελος Δημητρόπουλος και Χρήστος Καλαρίτης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας (Ο.ΣΥ.Ν.) κος Ιωάννης Τσιώτας, ο Πρόεδρος και Ταμίας του Πνευματικού Ομίλου Ναυπακτίων και Δωριέων κος Μάρκος Μεντζάς και κος Ανδρέας Μπέσσας και τους οποίους ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κος Σωτήριος Ζωγανάς ευχαρίστησε όλους για την πλήρη υποστήριξη και συμπαράστασή τους στο Σύλλογο από την πρώτη στιγμή του καταστρεπτικού κατολισθητικού φαινομένου στο χωριό μας την 1-2-2015.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Ιερέας του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ηλιούπολης και συμπατριώτης μας π. Παναγιώτης Κούκουνας.

Το φλουρί της πίτας, που ήταν μια πανέμορφη εικόνα προσφορά του συγχωριανού μας Βασίλη Παπαθανασίου, έτυχε στο τμήμα νεολαίας του Συλλόγου μας δια του εκπροσώπου της Ιωάννη Κουλούρη.

Η πίτα καθώς και τρία δώρα ήταν προσφορά της συγχωριανής μας κας Μαρίας Παπαθανασίου-Χελά.



Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Σωτήρης Ζωγανάς κάνοντας το Διοικητικό απολογισμό του 2014 αναφέρθηκε στην επισκευή του Ι.Ν Αγίων Ταξιαρχών στην Κλεπά, που επιμελήθηκε ο Σύλλογος με τη συμπαράσταση και βοήθεια των Κλεπαϊτών.

Για το 2015 αναφέρθηκε στο τραγικό γεγονός της μεγάλης κατολίσθησης που έπληξε το χωριό μας την 1-2-2015, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές σε σπίτια, καταστήματα, δρόμους, πλατεία, δίκτυο ύδρευσης και ρεύματος και τις αποτελεσματικές παρεμβάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου προς τους αρμόδιους φορείς για την αποκατάσταση τους που είναι σε εξέλιξη.

Ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου για τη μέχρι σήμερα πορεία των αποτελεσμάτων της μελέτης των γεωτρήσεων, που είναι σε εξέλιξη και τις ενέργειες που πρέπει να κάνει η πολιτεία μέσω της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και του Δήμου Ναυπακτίας για την αποκατάσταση των ζημιών και τη διάσωση του χωριού μας.

Υποστήριξε ότι το νέο Δ.Σ που θα εκλεγεί, θα πρέπει να παρακολουθεί το ανωτέρω θέμα και εάν χρειασθεί, όπως έκανε μέχρι σήμερα, να παρεμβαίνει και να συμπαρίσταται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και Δήμο Ναυπακτίας, για όσο το δυνατόν γρηγορότερη και αποτελεσματική υλοποίηση του προγράμματος.

Επίσης αναφέρθηκε στην εκδήλωση στις 26-12-2015 που έγινε στο χωριό μας, από ομάδα πρωτοβουλίας Κλεπαϊτών, αναβιώνοντας το έθιμο σφαγής των χοιρινών και η οποία είχε μεγάλη επιτυχία.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε τα μέλη, καθώς επίσης και ΟΛΟΥΣ τους απανταχού Κλεπαΐτες για την πλήρη συμπαράστασή τους στο Σύλλογο και ζήτησε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και στο μέλλον, για το καλό ΟΛΩΝ των Κλεπαϊτών.
Στη συνέχεια έγινε αναλυτικά ο Οικονομικός Απολογισμός.

Ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός εγκρίθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης δίνοντας συγχαρητήρια στο απερχόμενο Δ.Σ του Συλλόγου.

Τέλος το νέο Δ.Σ του Συλλόγου που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες είναι:

Πρόεδρος : Ζωγανάς Σωτήριος
Αντιπρόεδρος : Παπαχρήστου Γεωργία
Γεν. Γραμματέας : Μπέλλος Αλκίνοος
Αναπλ. Γεν. Γραμματέας : Παπατάσου Ζωή
Ταμίας : Ψεματίκας Δημήτριος
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων : Πέτσα Κων/να
Μέλη : Δημητροπούλου Γιαννούλα
Παπαχριστόπουλος Κίμων
Ψεματίκας Βασίλειος




1ος Αναπληρωματικός Μπέλλος Ζήσιμος
2ος Αναπληρωματικός Ζαβέρδας Κων/νος









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου