Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Νέο θρίλερ... Εξαφανίστηκε μητέρα τεσσάρων παιδιών


Νέο θρίλερ στην Κοζάνη - Εξαφανίστηκε μητέρα τεσσάρων παιδιών

Μερικά 24ωρα έπειτα από την τραγική κατάληξη της αναζήτησης της Ανθής Λινάρδου, μία ακόμη εξαφάνιση έχει σημάνει συναγερμό στην Κοζάνη. Συγκεκριμένα, μία γυναίκα, ηλικίας 46 ετών και μητέρα τεσσάρων ενήλικων παιδιών εξαφανίστηκε από την περιοχή Βατερό. Την εξαφάνιση της 46χρονης δήλωσαν οι οικείοι της και σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η 46χρονη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, άφησε δύο μηνύματα πίσω της, στα οποία λέει στους δικούς της ανθρώπους «μη με ψάξετε, φεύγω, εκεί που είμαι δε θα με βρείτε». Μάλιστα, με βάση πηγές, η γυναίκα φαίνεται να έφυγε παίρνοντας μαζί της προσωπικά της αντικείμενα και ρούχα. Ωστόσο, η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Το protothema.gr επικοινώνησε με τους οικείους της 46χρονης, οι οποίοι τονίζουν πως «ακόμη δεν ξέρουμε τίποτα. Είμαστε εδώ στο σπίτι και δε γνωρίζουμε τίποτα απολύτως», υπογραμμίζοντας ότι τις έρευνες τις έχει αναλάβει η αστυνομία και είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουν τι έχει συμβεί με την τύχη 46χρονης.

«Δεν έχουμε νέα της και δεν είμαστε σε καλή συναισθηματική κατάσταση», προσθέτουν, ελπίζοντας ότι σύντομα θα δοθεί ένα τέλος στην αγωνία τους και η 46χρονη θα βρεθεί σώα και αβλαβής.

Σύμφωνα με κατοίκους του χωριού, που μίλησαν στο protothema.gr, η 46χρονη είναι ένα πρόσωπο που ασχολείτο πολύ με τα κοινά και είχε δραστήρια παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα. «Πολύ ευχάριστος άνθρωπος και πολύ κοινωνικός χαρακτήρας. Πιστεύω ότι είναι καλά κι απλώς αποφάσισε να φύγει», λέει χαρακτηριστικά στο protothema.gr άτομο που γνωρίζει καλά την 46χρονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου