Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Παναγροτικό συλλαλητήριο σήμερα στην πλατεία Συντάγματος

Παναγροτικό συλλαλητήριο την Τετάρτη στην πλατεία Συντάγματος

Ραντεβού στην Αθήνα δίνουν αύριο, Τετάρτη, γεωργοί και κτηνοτρόφοι από όλη την Ελλάδα, διαμαρτυρόμενοι για τον τρόπο φορολόγησής τους, αλλά και τις αλλαγές που επίκεινται στο ασφαλιστικό.

Το παναγροτικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος, ενώ αντιπροσωπεία των αγροτών πρόκειται να επιδώσει ψήφισμα στο υπουργείο Οικονομικών και στη Βουλή.

«Μόνο από την κεντρική και δυτική Μακεδονία κατεβαίνουμε με περισσότερα από 40 λεωφορεία» αναφέρει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο συντονιστής της Πρωτουβουλίας Αγροτών Θοδωρής Παπακωνσταντίνου, προσθέτοντας ότι στο συλλαλητήριο θα δώσουν το «παρόν» αγρότες μεταξύ άλλων από την Ήπειρο, τη Θεσπρωτία, την Πελοπόννησο και την Κρήτη.

Στο συλλαλητήριο των αγροτών θα λάβουν μέρος επίσης η Πανελλαδική Ομοσπονδία Παραγωγών Αγροτικών Προιόντων Λαϊκών Αγορών, η προσυγκέντρωση των οποίων θα γίνει στις 9 το πρωί στην Πλατεία Βάθη έξω από το κτίριο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν στην Πλατεία Κάνιγγος στις 10 το πρωί.
 
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου