Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Μακελειό στο Παρίσι Φωτο

Μακελειό στο Παρίσι: Πολλαπλές επιθέσεις με 18 νεκρούς και τραυματίες

Μακελειό απόψε στο Παρίσι με νεκρούς και τραυματίες, όταν εκδηλώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα τρείς αιματηρές επιθέσεις σε κεντρικά σημεία της πόλης.
Οπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ η πρώτη επίθεση έγινε με καλάσνικοφ (2 οι δράστες) στο εστιατόριο «Le Petit Cambodge», στην οδό 18 Αλιμπέρτ στο 10ο διαμέρισμα στο Παρίσι. Από την επίθεση υπάρχουν 2 νεκροί και 7 τραυματίες από την επίθεση στο εστιατόριο!

Η άλλη έγινε στο στάδιο «Σταντ Ντε Φρανς», όπου διεξάγεται ο φιλικός αγώνας Γαλλία - Γερμανία και τον οποίο παρακολουθεί ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγιναν τρεις εκρήξεις χειροβομβίδων κοντά στο γήπεδο και βρέθηκαν δύο διαμελισμένα πτώματα (λένε αστυνομικές πηγές).

Ο Ολάντ σύμφωνα με πληροφορίες, απομακρύνθηκε άμεσα από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας. Αμέσως κατευθύνθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών για έκτακτη σύσκεψη.

Τα γαλλικά ΜΜΕ μιλούν για 3 επεισόδια με πυροβολισμούς σε 3 διαφορετικά σημεία μέσα στο Παρίσι καθώς αναφέρουν τοποθέτηση βόμβας σε σταθμό τρένου.

Το CNN λίγο μετά τις 23:30 κάνει λόγο για 12 νεκρούς, ενώ οι δράστες αναφέρεται ότι έχουν κρυφτεί στο θέατρο Bataclan και έχουν μαζί τους ομήρους. Λίγο αργότερα οι αρχές ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών στους 18!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου