Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Ο Τσίπρας υπέστη..... μετάλλαξη


Για μετάλλαξη του Αλέξη Τσίπρα μίλησε ο επίτροπος Οικονομικών, Πιέρ Μοσκοβισί, υπογραμμίζοντας ότι πλέον η συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση είναι πολύ καλή και πως το ελληνικό ζήτημα βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Μιλώντας στο γαλλικό ραδιόφωνο Europe 1, ο Ευρωπαίος επίτροπος τόνισε ότι η Ελλάδα κάνει μια σειρά από μεταρρυθμίσεις που θα οδηγήσουν στην εκταμίευση 3 δισ. ευρώ προς τη χώρα.
Στη συνέχεια είπε ότι θα αξιολογηθεί το πρόγραμμα, ενώ το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο θα τεθούν επί τάπητος τα ζητήματα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και του ελληνικού χρέους.

Όπως υποστήριξε ο Γάλλος επίτροπος, το ελληνικό πρόγραμμα βρίσκεται σε καλό δρόμο από τη στιγμή που ο καθένας κάνει το μερίδιό του, δηλαδή η ελληνική κυβέρνηση τις μεταρρυθμίσεις και οι εταίροι την εποικοδομητική τους στάση.

Οσον αφορά το προσφυγικό ζήτημα, ο κ. Μοσκοβισί τόνισε ότι «η Ευρώπη χρειάζεται τους μετανάστες», προσθέτοντας ότι υπάρχουν οφέλη ενώ υπογράμμισε ότι δεν θα πρέπει να δημιουργηθεί χάσμα μεταξύ Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου