Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Ελεύθερη η Βίκυ Σταμάτη - Τσοχατζοπούλου (ΦΩΤΟ)

Η Βίκυ Σταμάτη μετά την απόφαση για την αποφυλάκισή της -Χαμογελαστή, φώναζε στους δημοσιογράφους [εικόνες]

Mετά από 3,5 χρόνια στη φυλακή, η σύζυγος του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη εξασφάλισε το εισιτήριο της ελευθερίας της.

Το δικαστήριο αποφάσισε την αποφυλάκισή της, με σκληρούς περιοριστικούς όρους και εγγύηση 50.000 ευρώ. Αν και με το ύψος της εγγύησης υπήρξε κάποια εμπλοκή, με τους συνηγόρους της να ζητούν αρχικά να μειωθεί (πέτυχαν από τις 70.000 ευρώ να πάει στις 50.000 ευρώ) και στη συνέχεια τρίμηνη παράταση για να καταβάλλει το ποσό, αίτημα που δεν έγινε δεκτό.

Αφού στη δικαστική αίθουσα κατέρρευσε ακούγοντας το ύψος της εγγύησης φωνάζοντας «όχι, όχι άλλη φυλακή», η Βίκυ Σταμάτη ακολούθως συνήλθε και αντιλαμβανόμενη την απόφαση που έλαβε σήμερα το δικαστήριο άρχισε να μοιράζει χαμόγελα. Κατά την έξοδό της από το Εφετείο Αθηνών, μάλιστα, χαμογελαστή ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους φωνάζοντάς τους «Ευχαριστώ».

Πάντως, σήμερα, αν και ντυμένη με την κλασική μπλε φόρμα της, η Βίκυ Σταμάτη δεν είχε καμία σχέση με την καταβεβλημένη γυναίκα που αντίκριζαν όλοι κάθε φορά που έμπαινε ή έβγαινε από το Εφετείο.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου