Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Εορτή Μητροπολίτου – Θεολογικό Συνέδριο

Ιερα Μητροπολισ
Ναυπακτου και Αγιου Βλασιου
_________________
                                                                      Ναύπακτος,  30 Σεπτεμβρίου 2015
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εορτή Μητροπολίτου – Θεολογικό Συνέδριο
 
Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος άγει τα ονομαστήριά του.
Την παραμονή της εορτής, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και ώρα 6 το απόγευμα, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ναυπάκτου, θα τελεσθή πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία και θείο κήρυγμα, με την συμμετοχή και άλλων Ιεραρχών της Εκκλησίας μας.
Την Κυριακή το πρωί, επίσης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου, θα τελεσθή Αρχιερατικό Συλλείτουργο, με την συμμετοχή και άλλων Ιεραρχών της Εκκλησίας μας και με την παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.
Ο εορτάζων Μητροπολίτης, θα δεχθή ευχές μόνον στον Μητροπολιτικό Ναό. Το απόγευμα της εορτής του δεν θα δεχθή στο Επισκοπείο.
*
Συγχρόνως, εφέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την χειροτονία και ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου στην Ναύπακτο. Για την επέτειο αυτή η Ιερά Μητρόπολη διοργανώνει Θεολογικό Συνέδριο με τίτλο «Θεολογία και Ποιμαντική». Οι εργασίες του Συνεδρίου θα γίνουν το Σάββατο το πρωΐ. στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ήδη ανακοινωθή.
 
Εκ τής Ιεράς Μητροπόλεως
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου