Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Το Δ.Λ.Τ.Ν. αξιοποιεί τα νερά των Πηγών "ΝΟΒΑ"


"Βρέθηκε η "χρυσή τομή", συμφώνησαν Δήμος και φορείς και η εκτέλεση του έργου πήρε το δρόμο της!... Πρόκειται για τα Νερά των Πηγών "ΝΟΒΑ" που σήμερα πηγαίνουν στη θάλασσα!.."  μας δήλωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου κ. Αντώνης Φράγκος και συνέχισε:
"Αυτά τα νερά, προκειμένου να πηγαίνουν στη θάλασσα, θα τα εκμεταλλευτούμε για τις δύο παραλίες μας Ψανή και Γρίμποβο! Θα τα χρησιμοποιήσουμε  στις ντουζιέρες και για το πότισμα του "πράσινου" των παραλιών ακόμα και του "ΞΕΝΙΑ"!.. Τα δύσκολα περάσανε!.. Συμφωνήσαμε.... Τώρα αρχίζουν οι Μελέτες και αμέσως θα αρχίσουμε την υλοποίηση του έργου...."!...
Στην ερώτησή μας εάν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την ήδη υπάρχουσα διαμόρφωση, ο κ. Φράγκος μας είπε:
-- "Όχι !... Τα νερά θα τα συλλέξουμε και θα τα διοχετεύσουμε μετά τη λιμνούλα με τα "παπάκια" , προς τη θάλασσα.."!


ΧΩΡΟΣ ΠΑΖΑΡΙΩΝ


Για το πολυσυζητημένο σχέδιο των "Μονίμων Εγκαταστάσεων για τα Παζάρια", ο κ. Φράγκος μας εξήγησε πως "το έργο είναι πολύ μεγάλο και απαιτούνται χρήματα που δεν υπάρχουν.... Γι'  αυτό σκεπτόμαστε να "ασφαλτοστρώσουμε" προς το παρόν το χώρο!... Θα είναι μια αρχή!"


Στην παρατήρησή μας πως κάτι τέτοιο ίσως δημιουργήσει πρόσθετα έξοδα τόσο πριν όσο και μετά, όταν θα γίνουν, αν γίνουν ποτέ οι "μόνιμες εγκαταστάσεις",  για την απομάκρυνση της "ασφαλτόστρωσης" ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Ν. μας τόνισε πως "όλα μελετώνται" !... Ακόμα και η λύση "λήψεις κάποιου δανείου" για την από τώρα κατασκευή των "μονίμων εγκαταστάσεων" με την προυπόθεση η "αποπληρωμή" του να γίνει από τα έσοδα κατά την περίοδο της πανήγυρις!... "Κάτι τέτοιο βέβαια, είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται αρκετή Μελέτη και ότι γίνει θα πρέπει να γίνει με προσεκτικά βήματα..."!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου