Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Τσίπρας: Να μην επιτρέψουμε στο παρελθόν να επιστρέψει - VIDEO

Τσίπρας: Να μην επιτρέψουμε στο παρελθόν να επιστρέψει - ΒΙΝΤΕΟ

«Εδώ κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ο κύκλος της μάχης. Από δω και στο εξής θα μιλήσω με τη γλώσσα της μάχης», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη δευτερολογία του στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η βαθιά επιθυμία του πολιτικού κατεστημένου στη χώρα μας είναι να κάνει πράξη την αριστερή παρένθεση. Μία παρένθεση επτά μηνών για να ξεπλυθούν αμαρτίες 40 χρόνων», υπογράμμισε και κάλεσε όλα τα στελέχη του κόμματος «σε αυτή την εκλογική αντιπαράθεση να μιλήσουμε, όχι μόνο στην καρδιά, αλλά και στο νου των  πολιτών».
Ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι «αναδεικνύεται από μερίδα των ΜΜΕ, η εικόνα ενός κόμματος σε αποσύνθεση όπου δεν μπορεί να δώσει τη μάχη» ωστόσο όπως είπε «η πραγματικότητα που αναδείχθηκε από τη σημερινή και από τη χθεσινή διαδικασία είναι μία πραγματικότητα εντελώς διαφορετική».
«Προφανώς και όλο αυτό το διάστημα βρεθήκαμε αντιμέτωποι και με τις αδυναμίες μας. Προφανώς και υπήρξε αριστερή μελαγχολία. Όμως αυτό το διήμερο μας δίνει τη δυνατότητα να δώσουμε ένα τέλος στη μελαγχολία και να μιλήσουμε για την αισιοδοξία και της σκέψης και της βούλησης», υπογράμμισε.
«Είμαστε εδώ, είμαστε όρθιοι να συνεχίσουμε να δίνουμε με το ίδιο σθένος τη μάχη, πρώτα από όλα για να μην επιτρέψουμε να επιστρέψει στη χώρα το παλιό κατεστημένο που την βύθισε 40 χρόνια τώρα. Έχουμε χρέος να προστατεύσουμε τον τόπο και το λαό μας από αυτό το κατεστημένο που, αν και σήμερα καμουφλάρεται, φοράει την προβιά της ήρεμης δύναμης του μεσαίου χώρου», σημείωσε και συνέχισε:
«Είμαστε εδώ με αποφασιστικότητα να πάμε μπροστά και να οργώσουμε την Ελλάδα για να μην επιτρέψουμε στο παρελθόν να επιστρέψει.
Και κυρίως να μην αφήσουμε στη μέση τις ελπίδες, τις προσδοκίες».
Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ



Πηγή: enikos.gr |
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου