Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Συνελήφθη ο στρατηγός..... Άνεμος

kammenos  

Στη σύλληψη του Νο1 καταζητούμενου για τις μεγάλες φωτιές του 2007 προχώρησε το πρωί της Πέμπτης το αρμόδιο τμήμα της Στρατονομίας Αθηνών, ύστερα από εντολή του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Η σύλληψη του διαβόητου 60χρονου Στρατηγού Αέρος πραγματοποιήθηκε με την συνδρομή 5 ψεκαστικών αεροπλάνων στα οποία επέβαιναν ανώτατοι αξιωματικοί της Αερονομίας και υψηλόβαθμα στελέχη της Ε.Λ.ΑΣ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης, τον συντονισμό είχε αναλάβει προσωπικά ο Πάνος Καμμένος που έδινε όλες τις απαραίτητες οδηγίες προκειμένου να αποφεχθούν παράπλευρες απώλειες από ανυποψίαστες μπεκάτσες που διέρχονταν εκείνη τη στιγμή λίγα μέτρα το σημείο.

Ακολουθούν όλες οι σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κατά τη διάρκεια της έκτακτης και άκρως πανηγυρικής συνέντευξης τύπου που παραχώρησε για το θέμα:

«0 60χρονος Στρατηγός πιάστηκε κυριολεκτικά στα πράσα την ώρα που επιχειρούσε να ανάψει
Δυστυχώς, χρειάστηκε να περάσουν 8 ολόκληρα χρόνια προκειμένου η ελληνική πολιτεία να πράξει το αυτονόητο.
Η καταγγελία στην οποία είχε προβεί ο Βύρων Πολύδωρας το καλοκαίρι του 2007 θάφτηκε επιμελώς από τις ηγεσίες των δύο μεγάλων κομμάτων με αποτέλεσμα την τόσο μεγάλη καθυστέρηση στο θέμα.
Ο συγκεκριμένος στρατηγός είναι υπεύθυνος για όλες τις μεγάλες φωτιές του 2007 ενώ υπάρχουν δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες που βεβαιώνουν την πρωταγωνιστική του συμμετοχή και στις φετινές πυρκαγιές.
Το είχα πει πριν λίγες μέρες και από το βήμα της Βουλής. Θα τους τσακίσουμε. Η κυβέρνηση αυτή είναι αποφασισμένοι να βάλει τάξη σε όλο το σάπιο σύστημα διαπλοκής που λεηλατεί και καίει εδώ και 40 χρόνια τον τόπο.
Όσα ξέρετε να τα ξεχάσετε.
Από εδώ και πέρα πυρκαγιές στην Ελλάδα θα μπαίνουν μόνο όταν θα χρειάζεται να το κάνουμε Κούγκι με τον Αλέξη.
Πυρκαγιές ανεξάρτητες, Πυρκαγιές Ελληνικές.
Καλώ τον Βύρωνα Πολύδωρα αλλά και όλους τους άλλους υπουργούς της κυβερνήσεως Καραμανλή να καταθέσουν στο δικαστήριο όλα όσα γνωρίζουν για την εγκληματική δράση του πυρομανή στρατηγού.
Καλώ και τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό να παρατήσει για λίγο το Playstation και τα κοντοσούβλια προκειμένου να φωτίσει και εκείνος με την δικιά του σειρά τη σκοτεινή αυτή υπόθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου