Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

«Ο ΣΥΡΙΖΑ φεύγει αλλά.... Ο Τσίπρας θα κυβερνήσει την Ελλάδα για χρόνια»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ φεύγει – Ο Τσίπρας  θα κυβερνήσει την Ελλάδα  για χρόνια» 

 
Την εκτίμηση ότι η σημερινή κυβέρνηση φεύγει, αλλά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα κυβερνήσει την Ελλάδα για πολλά χρόνια ελλείψει πολιτικού αντιπάλου, εξέφρασε σε συνέντευξη του στα γερμανικό ραδιόφωνο, ο πολιτικός επιστήμονας Ντάνιελ Γκρος, από το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πολιτικής.

Ο πολιτικός επιστήμονας εκτιμά ότι η νυν κυβέρνηση δεν θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμη στην εξουσία, αυτό όμως δεν ισχύει για τον Αλέξη Τσίπρα.

«Φαίνεται ότι η κυβέρνηση αυτή δεν θα παραμείνει για πολύ καιρό στην εξουσία. Αυτό όμως δεν ισχύει για τον Αλέξη Τσίπρα, διότι η αντιπολίτευση δεν διαθέτει αξιόπιστες προσωπικότητες. Εξάλλου δεν έχει εναλλακτικές προτάσεις. Όπως φαίνεται λοιπόν (ο Αλέξης Τσίπρας) θα κρατά και τα επόμενα χρόνια τις τύχες της χώρας στα χέρια του», δήλωσε .στη Γερμανική Ραδιοφωνία Deutschlandfunk, ο πολιτικός επιστήμονας.

Ο κ. Γκρος, πάντως , υποστήριξε ότι μολονότι έχει αποκατασταθεί πλέον σε μεγάλο βαθμό η εμπιστοσύνη μεταξύ των δυο πλευρών, η Ελλάδα δεν πρόκειται να υλοποιήσει πλήρως τα συμφωνηθέντα:

«Αυτό είναι αδύνατο στην Ελλάδα. Δεν πρόκειται να υλοποιηθούν πλήρως. Πριν υλοποιούνταν ίσως το ένα δέκατο, με τη νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μπορούμε να ελπίζουμε ίσως ότι θα υλοποιηθούν τα μισά και αυτό θα συνιστούσε τεράστια πρόοδο», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου