Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Κοσμάς ο Αιτωλός : «Θα ξυπνήσουμε αυτοκρατορία»

Η προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού που γίνεται viral: «Θα ξυπνήσουμε αυτοκρατορία»

Συνήθως όταν οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν δυσκολίες είτε τις αντιμετωπίζουν με τη λογική, είτε με το παράλογο. Κατά τη γνώμη μας οι προφητείες ανήκουν στην πλευρά του παραλόγου. Και καλό είναι οι άνθρωποι να μην εμπιστεύονται τους προφήτες, αλλά μόνο τις δικές τους δυνάμεις. Εξάλλου το μέλλον το φτιάχνουμε μόνοι μας. Και όπως ομολόγησαν και οι Δελφοί, το πιο διάσημο μαντείο της αρχαιότητας, το μέλλον είναι άδηλο, δηλαδή αφανέρωτο.
Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral στο ελληνικό διαδίκτυο η παρακάτω ανάρτηση του blog perivolipanagias.blogspot.gr, που αναφέρεται στον Κοσμά τον Αιτωλό.

Το χριστιανικό ιστολόγιο γράφει:

«Τέλος με τα φοβικά σύνδρομα του Μνημονίου και των Δανειακών Συμβάσεων, που είναι όλα άκυρα και παράνομα, αντισυνταγματικά και απάνθρωπα!
200 χρόνια πριν ο Εθναπόστολος του Γένους, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός που ανέστησε Πίστη και Πατρίδα στις ψυχές των Σκλάβων, μας αποκάλυψε με τη Χάρη του Θεού, ότι ΔΕΝ θα πληρωθεί το δυσβάσταχτο και εν πολλοίς κατασκευασμένο και παράνομο Ελληνικό «χρέος»,το…. οποίο δημιουργήθηκε ρίχνοντάς μας χρήμα πολύ, μέσω ΕΟΚ/ΕΕ, που αλλοίωσε ο λαό μας, τις αξίες, τις παραδόσεις και την ίδια την υπόστασή του!
Ιδού οι συγκεκριμένες προφητείες του για το Ελληνικό «Χρέος»:
α. «Θα σας ρίξουν παρά πολύ• θα σας ζητήσουν να τον πάρουν πίσω, αλλά ΔΕΝ θα μπορέσουν»! (σ.σ. παράς είναι το χρήμα)
β. «Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο, αλλά ΔΕΝ θα προφθάσουν»! Καί αναφέρει επίσης σχετικά:
γ. «Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα»!
δ. «Θα ζητήσουν να σας πάρουν και στρατιώτες. ΔΕΝ θα προφθάσουν όμως»! ΝΑΙ, χάρη στην Πρόνοια του Θεού, ΔΕΝ θα προφθάσουν!..
Μην ανησυχείτε για αυτό το «χρέος» λοιπόν, αλλά κοιτάξτε μονάχα το ένα και αληθινό ΧΡΕΟΣ που έχουμε στον Χριστό, την Παναγιά και τους Αγίους μας που δεν σταματούν να πρεσβεύουν και την Πατρίδα μας!
Οι σκοτεινές δυνάμεις, πάνε να καταπιούν την Ορθόδοξη Ελλάδα μας και…. ήδη πανηγυρίζουν την μεγάλη επιτυχία τους… Μα ΔΕΝ θα προφθάσουν… 
Θα κοιμηθούμε χρεωμένοι και θα ξυπνήσουμε λευτερωμένοι… Θα κοιμηθούμε μικρό κράτος και θα ξυπνήσουμε και πάλι Αυτοκρατορία!»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου