Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Τη "Βούτση-σε" η... Ζωή... Τα σενάρια Ανασχηματισμού

Εκτός Δρίτσας και Βαλαβάνη, Βούτσης στη θέση Ζωής, Σκουρλέτης στο Εσωτερικών -Ολα τα σενάρια

Εκτός Δρίτσας και Βαλαβάνη, Βούτσης στη θέση Ζωής, Σκουρλέτης στο Εσωτερικών -Ολα τα σενάρια

 
Απίστευτες καραμπόλες θα συμβούν στην κυβέρνηση μετά τον σαρωτικό ανασχηματισμό που έχει προαναγγείλει μέσω κύκλων του ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr ο Πάνος Σκουρλέτης έχει διαμηνύσει στο Μέγαρο Μαξίμου την πρόθεση του να μην παραμείνει στο υπουργείο Εργασίας ανεξαρτήτως ανασχηματισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικούς κύκλους, εκτός κυβέρνησης θα μείνει ο Θοδωρής Δρίτσας καθώς διαφωνεί με το μνημόνιο, ενώ οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την Νάντια Βαλαβάνη να αποχωρεί οριστικά από το υπουργείο Οικονομικών και να παραδίδει και την έδρα της μόλις ψηφιστεί η συμφωνία με τους εταίρους.

Πηγές αναφέρουν ότι έχει βρεθεί ήδη λύση για την Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Εφόσον αυτό γίνει, είτε με παραίτηση είτε με αντικατάσταση μέσω πρότασης μομφής, για τη θέση του Προέδρου της Βουλής συζητείται το όνομα του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση, ενός πολιτικού με κοινοβουλευτική εμπειρία και χαμηλών γενικά τόνων, κάτι που θεωρείται απαραίτητο αυτή την περίοδο.
Σε μια τέτοια περίπτωση στη θέση του κ. Βούτση στο υπουργείο Εσωτερικών είναι πιθανό να μετακινηθεί ο υπουργός Εργασίας κ. Σκουρλέτης.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου