Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Συνελήφθη ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης

Συνελήφθη ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης κατηγορούμενος ότι δεν είχε κόψει 268 αποδείξεις αξίας 7.660 ευρώ


Σε εξέλιξη βρίσκεται «σαφάρι» των αρμόδιων διωκτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις... όλης της Ελλάδας για τον εντοπισμό φορολογικών και ασφαλιστικών παραβάσεων. Στο πλαίσιο αυτό «ράμπο» της Οικονομικής Αστυνομίας συνέλαβαν στη Χαλκιδική ιδιοκτήτη κέντρου διασκέδασης που κατηγορείται ότι δεν έκοβε αποδείξεις.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για έναν 37χρονο που, κατά τον επιτόπιο έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε εκδώσει 268 αποδείξεις, συνολικής αξίας 7.660 ευρώ. Ο ίδιος φέρεται ότι απασχολούσε υπάλληλο, το όνομα του οποίου δεν αναγραφόταν στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού της επιχείρησης.

Κατά τους ίδιους ελέγχους, που έγιναν το τελευταίο 3ήμερο, διαπιστώθηκε ότι σε καφέ τού νομού Θεσσαλονίκης δεν είχαν εκδοθεί δύο αποδείξεις λιανικών πωλήσεων, ενώ σε εστιατόριο-καφέ-μπαρ διαπιστώθηκε η απασχόληση δύο υπαλλήλων, που δεν είχαν καταχωρηθεί στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.

Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις ενημερώθηκαν το ΔΟΥ και το ΙΚΑ για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι έλεγχοι από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και τη νεοσύστατη Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση σε όλη την επικράτεια και καθ' όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου, σε συνεργασία με τις συναρμόδιες Υπηρεσίες (ΣΔΟΕ, ΔΟΥ).
- See more at: http://www.ingossip.gr/paraxena/104814-synelephthe-idioktetes-kentroy-diaskedases-kategoroymenos-oti-den-eiche-kopsei-268-apodeixeis-axias-7-660-eyro#sthash.G7exxKcR.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου