Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Η ροκ έξοδος Βαρουφάκη-Δανάης από το ΥΠΟΙΚ

Η ροκ έξοδος Βαρουφάκη-Δανάης από το ΥΠΟΙΚ -Φλας, μικρόφωνα και... τα «μούτρα»της Στράτου [εικόνες]            

 
Ηρθε να πάρει τον πρίγκηπά της πάνω σε μια μαύρη μηχανή, η Δανάη Στράτου, δίνοντας την αφορμή να εκτυλιχθούν για μια ακόμη φορά κινηματογραφικές σκηνές παλιάς ελληνικής ταινίας.
Καθημερινά οι δημοσιογράφοι, οι φωτογράφοι και οι καμεραμέν που έστηναν... καρτέρι έξω από το υπουργείο Οικονομικών ήταν δεκάδες. Η σημερινή παραίτηση του υπουργού Οικονομικών, όμως, έκανε την οδό Νίκης και τη στοά του ΥΠΟΙΚ να πλημμυρίσει από δημοσιογράφους και να εκτυλιχθούν σκηνές πρωτόγνωρες.
Γύρω στις τρεις το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Οικονομικών επικράτησε πανζουρλισμός, αφού δημοσιογράφοι και φωτογράφοι σπρώχνονταν για μια δήλωση του Γιάνη Βαορυφάκη ή μια τελευταία φωτογραφία του με φόντο το ΥΠΟΙΚ, με αποτέλεσμα να πέσουν κάτω ακόμη και οι μηχανές που ήταν σταθμευμένες στην οδό Νίκης!
Ο Γιάνης Βαρουφάκης πάντως, παρά το ότι πραγματικά γύρω του γινόταν χαμός διατήρησε το χαμόγελό του, ενώ ανεβάζοντας τη Δανάη Στράτου στη μηχανή τους αποχώρησε θορυβωδώς από το υπουργείο...

Δείτε πώς παρακολουθούν οι απλοί άνθρωποι της πλατείας Συντάγματος το διάσημο ζευγάρι: Αφωνοι

Για πρώτη φορά, η Δανάη Στράτου έδειχνε «σφιγμένη» και μουτρωμένη. Γατζώθηκε επιδεικτικά πάνω στη μηχανή του συζύγου της, χωρίς κράνος, και έφυγαν μόνοι τους σχεδόν...κινηματογραφικά απο το υπουργείο Οικονομικών.

Ο Βαρουφάκης δείχνει να απολαμβάνει τα τελευταία λεπτά δημοσιότητας μπροστά στο υπουργείο Οικονομικών, το οποίο τον φιλοξένησε για 6 μήνες,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου