Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Ναυπακτιακός Αστέρας : Προγραμματισμός για πρωτάθλημα

spo-omiros-asteras5

Κόντρα στην λογική που επικρατεί στο τοπικό μας ποδόσφαιρο  η οποία θέλει όλα να ξεκινούν να γίνονται από  τις πρώτες μέρες του Αυγούστου, φέτος ο Ναυπακτιακός Αστέρας  αρκετά νωρίς ξεκίνησε  να προγραμματίζει με κάθε λεπτομέρεια την επόμενη σεζόν.

Την ίδια στιγμή που οι υπόλοιπες ομάδες ακόμη ψάχνονται (διοικητικά, προπονητικά κ.λπ.)  η ομάδα του λιμανιού έχει έτοιμο πλάνο  οργάνωσης, ενίσχυσης και  ξεκάθαρους στόχους. Ο πρωταθλητισμός πλέον είναι μονόδρομος για τον Αστέρα.    

Ήδη ο Γιάννης Πανουργιάς συμφώνησε και θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και τον επόμενο χρόνο μιας και η παρουσία του πέρσι , παρότι ήρθε στα μισά της σεζόν κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη. 

Σύμφωνα με τον βασικό  προγραμματισμό ο Αστέρας θέλει να κρατήσει τον κορμό με τον οποίο  ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα που τελείωσε πριν από έναν μήνα  και να γίνουν ακόμη 2-3 ποιοτικές προσθήκες ώστε να ανέβει επίπεδο.  Σίγουρα απών από την προσπάθεια του Αστέρα που θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα θα είναι ο Μάριος Βρουσάϊ που μεταγράφηκε στην ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού. Αγκάθι σίγουρα αποτελεί και η πιθανή στράτευση του Γιώργου Θεοχάρη και του Ανδριτσόπουλου.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ναυπακτιακού Κωνσταντίνος Τσουκαλάς σε δηλώσεις του στο «Γεγονός»   τόνισε:

 << Ξεκινήσαμε πιο νωρίς από κάθε άλλη σεζόν να προετοιμαζόμαστε ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι τη νέα περίοδο. Πιστεύω ότι έχουμε την εμπειρία της περσινής σεζόν  και θέλουμε να την αξιοποιήσουμε. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να ενισχύσουμε την ομάδα. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και η κατάκτηση  όχι μόνο του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Α αλλά και άνοδος στην Γ΄ εθνική αποτελεί  την  βασική μας επιδίωξη.  Ήδη ανανεώσαμε την εμπιστοσύνη μας στον Γιάννη Πανουργιά που θα είναι μαζί μας και στο νέο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι η νέα χρονιά θα είναι  για μας αρκετά  επιτυχημένη>>.

Ο Γιάννης Πανουργιάς εξακολουθεί να συνδέει το όνομα του με την ομάδα που αγάπησε και υπηρέτησε πολλά χρόνια τώρα . Θα βρίσκεται ξανά στην άκρη  του πάγκου του Αστέρα και η εμπειρία , αλλά ταυτόχρονα και η γνώση  του ρόστερ της ομάδας θα είναι πολύτιμος οδηγός για αυτόν στο νέο πρωτάθλημα. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του  με τον Αστέρα είπε: 

<< Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε να ηγηθώ της αγωνιστικής  προσπάθειας για κάτι  ακόμη καλύτερο την επομένη σεζόν. Δεν το κρύβουμε ότι ο αποκλειστικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Στην προσπάθεια μας αυτή θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να το επιτύχουμε. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε το μεγαλύτερο μέρος του περσινού  μας ρόστερ που βρίσκεται σε αρκετά  υψηλό επίπεδο. Θα κάνουμε προσεγμένες κίνησης ώστε οι 3-4  νέοι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν να δώσουν κάτι ακόμη καλύτερο στην ομάδα . Πιστεύω ότι έχουμε την εμπειρία να ανταπεξέλθουμε στις αυξημένες υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα που ουσιαστικά θα είναι το ίδιο με το περσινό , αλλά με περισσότερες αγωνιστικές.  Είμαι αισιόδοξος ότι με την βοήθεια όλων θα τα καταφέρουμε.>>

Γ.Μ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου