Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ


epi-kataigida-keravnos

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας διαβιβάζει στους δήμους της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Ε.Μ.Υ. σύμφωνα με το οποίο αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχές – καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι, χαλαζοπτώσεις)  από  αύριο  Τετάρτη  27 – 05 – 2015    και  μεθαύριο                        Πέμπτη  28-05-2015 και τους καλεί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους να λάβουν τα απαραίτητα  μέτρα, τα οποία  προβλέπονται  στις σχετικές εγκυκλίους της  Γενικής  Γραμματείας  Πολιτικής  Προστασίας και στον σχεδιασμό τους, για αντιμετώπιση προβλημάτων από  αυτά.
 
                           Έκτακτο  Δελτίο Πρόγνωσης Επιδείνωσης Καιρού

ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟΤΕΤΑΡΤΗ 27 – 05 – 2015 KAI ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ  28 – 05  – 2015.
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

1. ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 27- 05 – 2015
ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ,  ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.

2.ΜΕΘΑΥΡΙΟ  ΠΕΜΠΤΗ 28 – 05 – 2015
ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.

Υ.Γ.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καιρό μπορείτε να επισκεφτείτε το site                           της ΕΜΥ http://www.hnms.gr/hnms/greek/index_html.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου