Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΚΑΛΑΜΙ: Ο Καμμένος ΔΕΝ είπε την.... αλήθεια!..

 
Ο Π. Καμμένος είχε ειδοποιηθεί από τα τέλη Απριλίου ότι ΔΕΝ θα γίνει δεκτός στην Ουάσιγκτον από τον Αμερικανό ομόλογό του (και το γεγονός αυτό ΔΕΝ επιδέχεται αμφισβήτηση).
 
ΔΕΝ είπε την αλήθεια, με αποτέλεσμα να διασυρθεί και να διασύρει Ελλάδα και κυβέρνηση. Οι Αμερικανοί ΔΕΝ αναβάλουν ποτέ συναντήσεις με επισκέπτες υπουργούς άλλων χωρών 2-3 ημέρες πριν (εκτός και αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι π.χ. πολέμου, εθνικής καταστροφής κλπ). Τα διάφορα ''δημοσιεύματα'' στην Ελλάδα που αναφέρουν ότι δήθεν ειδοποιήθηκε γιά την αναβολή πριν λίγες ημέρες (Σαββατοκύριακο), είναι παραπληροφόρηση.
 
Ο υπουργός 'Αμυνας της Ελλάδας, νόμισε ότι με την δουλοπρεπή εξαγγελία γιά ''παραχώρηση ελληνικού νησιού'' πριν μία εβδομάδα γιά νατοϊκή βάση στο ΝΑ Αιγαίο, θα κερδίσει τελικά ''ραντεβού'', αλλά ως άσχετος με την αμερικάνικη πραγματικότητα, αντί να αναβάλει το ταξίδι, επέλεξε να διασυρθεί και να διασύρει την Ελλάδα, εμφανιζόμενος ως ''τουρίστας'' στην Ουάσιγκτον και μάλιστα με πολυμελή αντιπροσωπεία ''συν-τουριστών'', με χρήμα του Δημόσιου.
 
- Τονίζουμε ότι η μεγάλη δυσαρέσκεια των Αμερικανών δεν έχει να κάνει με ''Ξηρούς'' (και χλωρούς), όπως εσφαλμένα μεταδίδεται και αναφέρεται στην Ελλάδα.
Σημ.: Το ''think Tank'' Atlantic Council όπου ο υπουργός Π. Καμμένος θα μιλήσει, είναι... ακροδεξιό, σφόδρα αντιρωσικό, υπέρμαχο της με κάθε τρόπο βοήθειας στην Ουκρανία και υπέρ της ένταξης της ''Μακεδονίας'' (όπως αναφέρει- αποδέχεται τα Σκόπια), στο ΝΑΤΟ. Μάλιστα κάνει αυστηρή κριτική στην Ευρ. 'Ενωση που ενώ βοηθά οικονομικά την ''μικρή'' Ελλάδα, δίνει ελάχιστα στην ''μεγάλη φιλοευρωπαϊκή'' Ουκρανία.
 
 
Ο δεύτερος μεγάλος διασυρμός της Ελλάδας από ΗΠΑ το...Σαββατοκύριακο, με την ενασχόληση των New York Times με την ΒΛΑΚΩΔΗ ΔΗΛΩΣΗ του ''αιθεροβάμονα'' υπουργού Οικονομικών Βαρουφάκη, περί ''καταγραφής συζητήσεων'' (παράνομα) με συναδέλφους του της ΕΕ, στην Ρίγα.
 
 
(Σ.Σ. Από 1995: Το ΚΑΛΑΜΙ  είναι το πρώτο, παλαιότερο και μεγαλύτερο e-ΜΜΕ εκτός Ελλάδας.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου