Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΝΔΥΕΤΑΙ ΛΕΟΝΤΗ ΥΑΙΝΑΣ

 
ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΑ ΥΛΗ
ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΝΔΥΕΤΑΙ ΛΕΟΝΤΗ ΥΑΙΝΑΣ
 
Ενώ καταργήθηκε με πράξεις της Ελληνικής βουλής, η εκχώρηση ανείσπρακτων ενοικίων στις ΔΟΥ, για τους λόγους νομικής και ηθικής αντιθετότητας, επιχειρείται η επαναφορά από την κυρία Βαλαβάνη σύμφωνα με την είδηση στο διαδίκτυο.
Δεν λέμε ότι θεωρούμε αναπαραγωγή του παραλογισμού το μία μέσα μία έξω.
Λέμε ότι το θεωρούμε απίστευτη ελαφρότητα, να παίζουν στη βουλή οι εκλεγμένοι μας με την λογική και τους νόμους.
Μας τρελαίνουν και βρίσκουν δικαιολογία κάθε φορά.
Τα ενοίκια που δεν εισπράχθηκαν, δεν μπορεί να αποτελούν φορολογητέα ύλη.
Με κανένα παραλογισμό δεν επανέρχεται ούτε η χώρα στα σύγκαλά της, ούτε οι πολίτες ανακτούν την εμπιστοσύνη τους στο αγγελτήριο επαναφοράς της ελπίδας.
Όσα θα πουν οι δημοσιογράφοι του 20ρικου, δεν έχουν καμιά σχέση με την επαναφορά της λογικής στο κράτος.
Μοιάζει με το δημιούργημά της η κα Βαλαβάνη, το νέο είδος γυναίκας χασάπη, που όπως συμβαίνει διαγωνίζεται να υπερβεί τα ρεκόρ των άλλων, για να γλιτώσει ο ιδιοκτήτης σε ενοίκια 3.600 ευρώ φόρο 396 ευρώ του ζητά η κα Βαλαβάνη να εκχωρήσει απαίτηση 3.600 ευρώ που όταν πάει για ενημερότητα ο ενοικιαστής τον στριμώχνει και παίρνει 3.600 ευρώ. Μπίζνα του νέου σημερινού Κράτους της κας Βαλαβάνη με κέρδος 909,091%. Με τέτοιες άγριες λογικές μέσα στη χώρα και με αντίστροφες εναντίον των άγριων τοκογλύφων δανειστών ο κος Βαρουφάκης θα δυσκολευτεί να τους μιλήσει για ηθική και στην οικονομία.
Απλά θα τον φασκελώσουν και θα του πουν, κοίτα ποιος μιλάει, δείχνοντάς του την κα Βαλαβάνη του.
Θα συμφωνούσαμε να εκχωρήσει ο ιδιοκτήτης μόνο την υποχρέωση του φόρου των ανείσπρακτων ενοικίων του νοικάρη στην ΔΟΥ και όταν ζητήσει ενημερότητα να του τον πάρει.
Θα συμφωνούσαμε να εκχωρήσει ο ιδιοκτήτης το 20% των ανείσπρακτων ενοικίων και την υποχρέωσή του, του φόρου των ενοικίων αυτών στην ΔΟΥ και όταν ο νοικάρης ζητήσει ενημερότητα να τον στριμώξει να του πάρει τον φόρο και το εκχωρημένο 20% των ανείσπρακτων, μόνο όμως αφότου αποδείξει ο νοικάρης ότι ξόφλησε και το 80% του ιδιοκτήτη.
Υπάρχει δυνατότητα και ηθικής και λογικής και οικονομίας σε εμάς, εδώ κάτω χαμηλά στον λαό.
Αν ο νέος υπουργός της τα κάνει ξεπέτα όπως και οι προηγούμενοι, δεν καταλαβαίνομε γιατί πρέπει να τους αλλάζουμε και μάλιστα αφού η κα Βαλαβάνη το μπορούσε από τον Ιανουάριο γιατί να έπρεπε να περιμένει τον Μάιο να το εγκρίνει άραγε ο νέος υπουργός της ???.
 
INKA_JA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου