Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Το «Let’s Do It Greece» στη... Ναύπακτο

po-staraka-katsifaras-lets

Στην περιβαλλοντική προσπάθεια οκτώ και πλέον εκατομμυρίων ανθρώπων από 108 χώρες σε όλο τον κόσμο συμμετείχε σήμερα η Ναύπακτος στα πλαίσια της κοινής δράσης «Let’s do it Greece», που είχε σαν στόχο να μεταφέρει σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα του εθελοντισμού αλλά και της περιβαλλοντικής κινητοποίησης για καλύτερη ζωή.
 
Το «παρών» έδωσαν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας,η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας.Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά,ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Τ. Λουκόπουλος και ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος Αλέξης Κωστάλας,ως μέλος της ομάδας Tedx.
Τα δημοτικά σχολεία Λυγιάς και 2ο δημ.σχολείο Ναυπάκτου καθάρισαν τις δύο παραλίες του Γριμπόβου και της Ψανής αντίστοιχα, ενώ στη συνέχεια στο λιμάνι της πόλης δύτες του Lepanto dive center ανέσυραν από τον πυθμένα του, σκουπίδια.
 
Την εκδήλωση διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,σε συνεργασία με τον δήμο Ναυπακτίας,το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο,το Λιμενικό Σώμα,τον σύνδεσμο διαχείρισης στερεών αποβλήτων της 1ης ΓΕΝ,την Μ.Κ.Ο Πράσινο+Μπλε,τον περιβαλλοντικό σύλλογο Πολίτες εν Δράσει,το Lepanto dive center,ομάδες εθελοντών,μαθητές δημοτικών σχολείων και απλούς πολίτες.
φωτο από lepantomag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου