Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

TΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ ΚΑΙ ΙΤΙΑ, ΙΤΙΑ... Τού Νίκου Μαστοράκη


"Η κυβερνηση της κωλοτουμπας (υβριδικη συντηξη του ακροδεξιου μορφωματος των Ανεξελεγκτων Ελληνων και του παρδαλου μορφωματος του Συριζα) αποφασισε εκδηλωσεις θεαματος, αφου αρτος δεν υπαρχει. Κι εκει που οι "αριστεροι" του Συριζα ουρλιαζαν να καταργηθουν οι παρελασεις, σε 8 μερες απο σημερα οχι μονο θα κανουν λαϊκη συναξη χωρις καγκελα (ουτε καν της πουτανας δεν επιτρεπεται) αλλα μετα το τελευταιο αγημα, μπαντες των Καμμενων Δυναμεων και αλλες, θα στησουν γλεντι τρικουβερτο με δημωδη ασματα, προς τερψιν και dancing των πικραμενων. Εθνικοσοσιαλιστικα εξαμβλωματα αριστεροδεξιας κωλοτουμπας.
Σημειωση: Ολοι οι παραπανω οροι, δεν ειναι δικοι μου. Τους ξεστομισε ο Πετρος Τατσοπουλος, που ηταν και Συριζαιος εδω και καιρο. Παρε τον Πετρο, και χτυπα τους αλλους."
 
PLAN A
"Η κυβέρνηση κανει τη μια γαργαρα μετα την αλλη. Τωρα, λεει η Ευρωπαία Αρκούδα, δεν μπορει να περάσει τα νομοσχέδια για τα οποία εχει βγει το φιρμάνι "μονομερείς ενέργειες." Δεμένη χειροποδαρα απο αυτα που υπέγραψε, συν το δάχτυλο του άθλιου ψεύτη που τελικα μπαίνει στον σφιγκτηρα των Συριζαιων ανοήτων, αφου ο λογολαγνος υπουργακος εκανε γαργαρα τα περι μονταζ! Δεν εχει plan B η κυβέρνηση αλλα εχει Ραν Ταν Πλαν: Τον Βαρουφακη!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου