Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ : "Άλλα λέγαμε... Άλλα κάνουμε".....

Νέος διοικητής της 6ης ΥΠΕ

νεαρότατος Αγρινιώτης

      -στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ;        

po-zamparas-miltos

Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν είναι σχεδόν βέβαιη η τοποθέτηση στη θέση του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας της χώρας του νεαρότερου υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές από τα μέρη μας.

Πρόκειται για τον Αγρινιώτη Μίλτο Ζαμπάρα που είναι περιβαλλοντολόγος και υποψήφιος διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Πάτρας,  που δεν έχει βέβαια κάποια σχέση με τον χώρο της Υγείας.Και μάλιστα δεδομένου ότι πρόκειται να είναι επικεφαλής της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας, που περιλαμβάνει σχεδόν τη μισή επικράτεια και έχει 31 νοσοκομεία στη δικαιοδοσία της, αντιλαμβάνεται κανείς το μέγεθος της ευθύνης. Φαίνεται ότι αν και εντελώς άπειρος από την Υγεία θεωρείται ικανός από την κυβέρνηση για τέτοιο εγχείρημα, παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας του και παρά την κρίσιμη συγκυρία που περνάμε.

Ελπίζουμε να τα έχουν μετρήσει σωστά οι ιθύνοντες και να μην είναι η συνέχεια της παλιάς παράδοσης στον χώρο των διευθυντικών θέσεων με κομματική επετηρίδα. Αλλωστε ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ τοπικά διαβεβαίωσε πως αυτά τελείωσαν και πως μόνο οι άξιοι θα μπαίνουν σε θέσεις ευθύνης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου