Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Θα επισκευαστεί τελικά η καμένη εκκλησία στην Παλαιοπαναγιά

geg-kameniekklisia-palaiopanagiaΣε προγραμματισμένη συνάντηση που είχε χθες το μεσημέρι, η Επιτροπή  Αποκατάστασης  και προστασίας  του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιοπαναγιάς  Ναυπάκτού  με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου,  ανακοινώθηκε η Απόφαση του Μητροπολιτικού Συμβουλίου για την επισκευή του Ναού και όχι η κατεδάφιση αυτού.

Στην ανακοίνωση της η Επιτροπή αναφέρει: «Είναι μια Απόφαση που μας χαροποίησε ιδισίτερα γιατί πρυτάνευσε η Λογική και δεν μπήκαμε σε περιπέτειες.

Παραδόσαμε στο Σεβασμιώτατο πλήρη φάκελο με την πρότασή μας και χρονοδιάγραμμα 100 ημερών για την αποπεράτωση. Ζητήσαμε να έχουμε ενεργό ρόλο στην κοινή αυτή συστράτευση και το αποδέχθηκε. Ευχαριστούμε όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας στους 6 αυτούς μήνες στον δίκαιο αγώνα μας. Τώρα με την βοήθεια της Παναγίας και την συνδρομή όλων, επιδιώκουμε να αποκατασταθεί η ζημιά το συντομώτερο δυνατόν.
Για την Επιτροπή Αποκατάστασης  και προστασίας  του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιοπαναγιάς  Ναυπάκτού , Κώστας Γ.Καρβούνης».

http://www.e-nafpaktia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου