Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

2015: Τα "Άστρα" ενεργοποιούν... Καραμανλή!

Θα είναι το 2015 μια καλύτερη χρονιά για την Ελλάδα; Τι θα γίνει με τις εκλείψεις και πώς θα μας επηρεάσουν;
 
Η γνωστή αστρολογική σύμβουλος και εκπρόσωπος της American of Astrologers of Hellas Δήμητρα Παπανικολοπούλου ανοίγει την... ατζέντα της και αποκαλύπτει στην «Espresso» τις μεγάλες αλλαγές που προβλέπει για την οικονομία και την πολιτική, καθώς το έτος του «ξύλινου προβάτου» (όπως είναι το 2015 στο κινεζικό ωροσκόπιο) θα είναι -μεταξύ άλλων- πλούσιο σε αστρολογικά φαινόμενα, όπως τα «ματωμένα φεγγάρια», γνωστά ως Blood Red Moon!

Οπως εξηγεί η Δήμητρα Παπανικολοπούλου, το 2015 θα είναι πολύ έντονη χρονιά, όμοια με εκείνες του 1895 και του 1955 που καθόρισαν την ιστορία του πλανήτη και της Ελλάδας. «Τα ίδια αστρολογικά φαινόμενα συναντήσαμε εκείνα τα έτη. Το 1895 ήταν η χρονιά που έχασε την εξουσία ο Χαρίλαος Τρικούπης, δύο χρόνια μετά το ιστορικό "δυστυχώς επτωχεύσαμεν", με αποτέλεσμα στις εκλογές του Απριλίου του 1895 να μην καταφέρει να επανεκλεγεί ούτε ως βουλευτής. Το 1955 ο τουρκικός όχλος εξαπέλυσε πογκρόμ κατά των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, ενώ την ίδια χρονιά ανέτειλε και το άστρο του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Το 2015 θα φέρει λοιπόν αλλαγή στο πολιτικοοικονομικό σκηνικό της Ευρώπης και πολύ μεγάλα τρομοκρατικά χτυπήματα σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και Αυστραλία. Από την άλλη, το τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα, που είναι πολύ επικίνδυνο, δείχνει την αρχή του τέλους για τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ»!
 
Ανατροπές
Οπως υποστηρίζει η αστρολογική σύμβουλος Δήμητρα Παπανικολοπούλου μέσα από τη μελέτη της για τη νέα χρονιά, η Ελλάδα οδηγείται σε εκλογές μέσα σε ένα ακραίο κλίμα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να αγγίζει την αυτοδυναμία, ωστόσο λόγω σημαντικών προβλημάτων που θα ανακύψουν, θα δημιουργηθούν δύσκολες πολιτικές καταστάσεις που προμηνύουν και μετεκλογικές ανατροπές. Είναι πολύ πιθανόν μέσα από αυτή την κατάσταση να οδηγηθούμε ξανά σε νέες εκλογές και μάλιστα σύντομα.

»Η Νέα Δημοκρατία θα κλονιστεί από τις εξελίξεις, με αποτέλεσμα να τεθεί θέμα ηγεσίας. Ο Αντώνης Σαμαράς θα βιώσει δύσκολες καταστάσεις. Οι ΑΝ.ΕΛ. αντιμετωπίζουν το φάσμα της διάλυσης.

»Τα εκλογικά αποτελέσματα πάντως αναμένεται να οδηγήσουν σε πολιτικές συμμαχίες που δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία. Κόμματα και ηχηρά πολιτικά ονόματα δεν θα καταφέρουν να περάσουν το κατώφλι της Βουλής, ενώ αντίθετα η Χρυσή Αυγή ευνοείται αστρολογικά. Νέα πολιτικά κόμματα δημιουργούνται, ενώ από ένα κόμμα που θα συγκροτείται από υγιείς πολιτικές δυνάμεις θα αναδειχθεί ένας νέος ηγέτης.

»Το 2015 θα φέρει στο πολιτικό προσκήνιο και πάλι τον Κώστα Καραμανλή»!
Σε διεθνές επίπεδο
Σαρωτικές προβλέπονται οι εξελίξεις και σε διεθνές επίπεδο, σύμφωνα με την αστρολογική ατζέντα του 2015 της κυρίας Παπανικολοπούλου: «Η ευρωζώνη θα βρεθεί σε δεινή θέση, με αποτέλεσμα να δούμε χώρες να βγαίνουν από το ευρώ. Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία θα βιώσουν τρομοκρατικά χτυπήματα, ενώ η Αγγλία θα πληγεί και από ακραία καιρικά φαινόμενα.

»Η Ιταλία θα βιώσει τις μεγαλύτερες κοινωνικές εξεγέρσεις στη νέα τάξη πραγμάτων. Την ίδια ώρα, οι ΗΠΑ θα συγκλονιστούν από ένα νέο τρομοκρατικό χτύπημα και επιπλέον ακόμη μία φορά θα βιώσουν μεγάλες φυλετικές συγκρούσεις.

»Ο Μπαράκ Ομπάμα, που στον αστρολογικό χάρτη του έχει σύνοδο Δία - Κρόνου, κινδυνεύει. Δεν επιβίωσε κανείς από τους προέδρους της Αμερικής, που είχαν τη σύνοδο αυτή στον χάρτη τους! Η Τουρκία θα βιώσει μεγάλες εξεγέρσεις και ακραία καιρικά φαινόμενα.

»Μεγάλο κίνδυνο αντιμετωπίζει όσον αφορά την υγεία του και ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Παράλληλα, αναταράξεις θα κλονίσουν και την Κύπρο, η οποία θα αντιμετωπίσει και προβλήματα με τον πρόεδρό της Νίκο Αναστασιάδη, ενώ δεν αποκλείεται οι εξελίξεις στη Μεγαλόνησο να οδηγήσουν σε ένα ντόμινο και στο Αιγαίο.

»Το 2015 θα αλλάξει καίρια τον γεωπολιτικό και στρατηγικό χάρτη της Ευρώπης, ενώ οι εξεγέρσεις και οι επαναστάσεις σε διάφορα σημεία του πλανήτη θα οδηγήσουν σε μετατοπίσεις πληθυσμών και αλλαγή συνόρων.

»Εκρήξεις ηφαιστείων και παλίρροιες θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στην Ασία, στην Αφρική, στην Αμερική και την Ευρώπη.

»Η είσοδος του Δία στην Παρθένο τον Σεπτέμβριο 2015 μετριάζει τις επιπτώσεις του παγκόσμιου οικονομικού κραχ και ισορροπεί κάπως την παγκόσμια οικονομία».
 
 
Πώς θα επηρεάσουν οι εκλείψεις και ο αριθμός 8
 
Η εκπρόσωπος της American of Astrologers of Hellas εξηγεί ακόμη και όλα όσα θα συμβούν με τις εκλείψεις μέσα στη νέα χρονιά: «Ο αριθμός 8 στην αριθμοσοφία των Πυθαγορείων είναι ο αριθμός της αφθονίας. Ομως στην πολιτική είναι ο αριθμός των μεγάλων αλλαγών. Συμβολίζει τον μηδενισμό και τη νέα αρχή. Ο άνθρωπος θα ψάξει να βρει τον δρόμο της Ιθάκης που θα τον οδηγήσει στην "Πηνελόπη".

»Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων τον Μάρτιο του 2015 δείχνει υψηλή θνησιμότητα μεταξύ των απλών ανθρώπων, μεγάλη καταστροφή της θαλάσσιας ζωής. Τα αποτελέσματα της έκλειψης θα αρχίσουν σύντομα, θα διαρκέσουν περισσότερο, αλλά θα έχουν διακοπές.

»Η σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό τον Απρίλιο του 2015 δημιουργεί συνθήκες πείνας, ασθένειας, καταστροφής των καλλιεργειών από τα έντομα, θυελλώδεις ανέμους, ξαφνικές αλλαγές στις καιρικές συνθήκες, επαναλαμβανόμενα προβλήματα στην ανθρωπότητα.

»Ο Ζυγός είναι ένα κινητό σήμα και τα αποτελέσματα αυτής της έκλειψης θα είναι πολύ σύντομα.

»Η μερική έκλειψη ηλίου στην Παρθένο τον Σεπτέμβριο 2015 προκαλεί ξηρασίες, σεισμούς, καταστροφές στη γεωργική παραγωγή δημιουργώντας έλλειψη δημητριακών και απότομη αύξηση των τιμών τους σε εκείνες τις περιοχές που έχουν πληγεί από την έκλειψη. Η ολική σεληνιακή έκλειψη στον Κριό τον Σεπτέμβριο προκαλεί καταστροφή στον ζωικό πληθυσμό, εξορία, φυλάκιση ή ακόμη και τη δολοφονία ενός σημαντικού προσώπου.

Δημιουργεί δυσαρέσκεια μεταξύ των ανθρώπων, φαγωμάρα, μετακίνηση των στρατευμάτων, προβλήματα και απώλειες των καλλιεργειών από έντομα ή σπανιότητα των λαχανικών και των φρούτων.

»Οι άνθρωποι μπορεί να υποφέρουν από πυρετό και άλλες ασθένειες στις περιοχές που έχουν πληγεί από την έκλειψη. Ο Κριός είναι ένα κινούμενο σημάδι και οι επιπτώσεις αυτής της έκλειψης θα είναι σύντομες».

Θάνος Μακρογαμβράκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου