Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Πριν την.... καταιγίδα

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΤού Νίκου Μαστοράκη:




Καλημέρα πρωϊνοι μου.

Τελευταίο Σαββατοκυριακο πριν τη μπορα που ερχεται απο Δευτερα. Απολαυστε το κανοντας αφελεις σκεψεις και παιδιαστικες πραξεις. Γιατι μετα θα κολυμπατε στα λυματα της πολιτικης σηψης η αλλεως πως "προεκλογικη περίοδος."

Είναι αυτο που μας επιφυλασσει η δημοκρατια και το ξεπερασμενο Συνταγμα μας, ενω στην πραγματικοτητα το σχεδιαζουν και το εκτελουν υποπτοι (ως προς την προελευση και τις προθεσεις) εχθροι του λαου, κατω απο την προβιά του αμνου, με τη χιλιομασημενη τσιχλα "το κανουμε για καλο σας."

Όταν και αν τα τραγιά (γνωστοι και ως "παντοδυναμος λαος") καταλαβουν τι ακριβως σημαινει αυτο το "για καλο σας" δεν θα ξαναπατησουν ποδι στις κάλπες.

Άλλωστε ο "παντοδυναμος" λαος καλειται να δειξει την παντο-αδυναμια του στις εκλογες, οπου συνηθως εκλεγει τους λαθος ηγετες, για να τους βριζει και να τους εξορκιζει μερικους μηνες μετα, οσο εκεινοι αρμεγουν τη δημοκρατικα χορηγημενη ασυλια τους.

Ποιος νομιζετε οτι εβαλε στη Βουλη τον Καμμενο, τον Κουβελη, τον Βενιζελο, τους Χρυσαυγιτες αλλα και τον ανοητο ΓΑΠ που τωρα θελει κι αυτος δικο του κόμμα; 

Επειδη λοιπον ξεκιναει η μαγικη περιοδος αφισοκολλησεων, διαφημιστικομματικων σποτακίων και γενικα της συνηθισμενης και κακοσκηνοθετημενης μαλακίας, σημερα και αυριο ειναι η τελευταια σας ευκαιρια για χάζεμα.


Μην την ξοδεψετε ασυλλογιστα. Σκεπτόμενοι.

hefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου