Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Και Αιτωλοακαρνάνες στο φλεγόμενο πλοίο-ένας διασώθηκε

          
geg-norman-fotia
 
Μετά την πληροφόρηση για Μεσολογγίτη επιβάτη στο πλοίο Norman Atlantic, η τοπική ιστοσελίδα katounanews.gr αναφέρει ότι πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον έναν επιβαίνοντα από τα Παλιάμπελα του δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Πρόκειται για τον κ. Χρ. Πέρλη.
Να σημειωθεί πως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Nafpaktianews.gr ανάμεσα στα μέλη του πληρώματος του Norman Atlantic βρίσκεται  και ένας Ναυπάκτιος. Το όνομα του είναι γνωστό σε εμάς όμως ευνόητους λόγους  δεν μπορεί να ανακοινωθεί.  Από το πρωί οι οικείοι του προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του  χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Μέχρι και το μεσημέρι το τηλέφωνό του καλούσε κανονικά μέχρι που κάποια ώρα  σταμάτησε.
 
Σύμφωνα με νεώτερη ενημερωση μέσα στο πλοίο βρίσκεται και o νεαρός M. Mαργαρίτης με καταγωγή απο το Χαλκιόπουλο Βάλτου του δήμου Αμφιλοχίας. Προκειται για μέλος του πληρώματος του πλοίου.
 
Παράλληλα υπάρχει και ένας διασωθείς από την Παραβόλα. Πρόκεται για τον κ. Β. Μαυραγάνη. Μιλώντας στο agriniopress.gr συγγενής του κ. Μαυραγάνη , που είναι οδηγός φορτηγού από την Παραβόλα και ταξίδευε στην Ιταλία , είπε πως οι συγγενείς προσπαθούσαν απο νωρίς να επικοινωνήσουν με το υπουργείο και να ενημερωθούν για την τύχη του δικού τους ανθρώπου και πως, μετά η διάσωση του και απο το πλοίο, πλέον, στο οποίο επιβιβάστηκε σώος τηλεφώνησε στην οικογένειά του και τους ενημέρωσε πως είναι καλά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου