Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Τρόμος: Σιίτες στη Ναύπακτο! Που βαδίζουμε;

pre-mousoulmanoi (640 x 480)

 
Όλο το χριστεπώνυμο πλήρωμα ανατρίχιασε σύγκορμο όταν έμαθε ότι προσευχήθηκαν μουσουλμάνοι και μάλιστα Σιίτες στο Φετιχέ Τζαμί στη Ναύπακτο μόλις λίγες μέρες πριν.
 
Οι προφητείες βγαίνουν αληθινές (μη ρωτάτε ποιες ακριβώς-πάντα βγαίνουν οι προφητείες) και οι προβλέψεις διαφόρων στο νομό ότι θα μας φάνε οι μουσουλμάνοι.
 
Το τρομακτικό νέο δεν μετριάζεται από τις πληροφορίες ότι ήταν λέει πανεπιστημιακοί από την Τεχεράνη, και Σιίτες υψηλόβαθμοι κληρικοί. Μασάμε εμείς από κάτι τέτοια; Αφού μας το έχουν πει ξεκάθαρα αυτοί που ξέρουν ότι θα μας φάνε οι τζιχαντιστές…
 
Εννοείται ότι κάνουμε πλάκα. Έτσι κι αλλιώς τζιχάντ από Ιρανούς και Σιίτες δεν νοείται καθώς πρόκειται για Σουνιτική και κυρίως Σαουδαραβική έμπνευση. Απλά είπαμε να υπενθυμίσουμε τα απίθανα που ακούγονται. Βέβαια, έχουμε και μια παράκληση προς όσους Σιίτες μας διαβάζουν. Προς Θεού παιδιά, όλα καλά, αλλά εκείνο το έθιμο που γίνεται στον Πειραιά κάθε χρόνο στην επέτειο του θανάτου του Ιμάμη, με τα μαστιγώματα και τα τσιγκέλια, παραείναι βάρβαρο και μάλιστα σε κοινή θέα. Έτσι για να είμαστε αγαπημένοι και να μην παρεξηγιόμαστε. 
 
η συντακτική μονάδα
 
AgrinioPress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου