Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Στο "Ακροατήριο" η υπόθεση "Μαστροπίας" σε BAR και της "κρυφής".. κάμερας

Ρόδος: Το κρεβάτι της ακολασίας έκρυβε κρυφές κάμερες - Σάλος από τις συλλήψεις και τις αποκαλύψεις που ακολούθησαν!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Οι συλλήψεις άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης, που πλέον παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης...

Με την υπόθεση μαστροπείας που είχε εξιχνιαστεί πριν από τρία χρόνια στην Ρόδο από αστυνομικούς του Τμήματος Ιαλυσού, θα ασχοληθεί το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω στην συνεδρίασή του την 1η Δεκεμβρίου 2014. Η υπόθεση αφορά μία 17χρονη (τότε) κοπέλα η οποία εκδιδόταν για τρεις μήνες, με τη θέλησή της έναντι αμοιβής την οποία «μοιραζόταν» με τους τρεις υπεύθυνους του καταστήματος όπου «απασχολούνταν».
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πρόκειται για τον 49χρονο ιδιοκτήτη μπαρ στο οποίο εργαζόταν η ανήλικη, τον 42χρονο υπεύθυνο λειτουργίας του καταστήματος και τη 48χρονη η οποία φέρεται ως το άτομο που «εισέπραττε» τα χρήματα από την 17χρονη, οι οποίοι κατηγορούνται για: μαστροπεία ανηλίκου κατά συναυτουργία, παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων (για τη κάμερα), παράβαση του προεδρικού διατάγματος 62/98 περί νυκτερινής εργασίας ανηλίκου

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεσή τους αστυνομικοί του Τμήματος Ιαλυσού ότι στο μπαρ του 49χρονου εκδίδεται επ’ αμοιβή νεαρή γυναίκα. Έτσι στις 9 Φεβρουαρίου 2011 στη μία και μισή τα ξημερώματα ένας αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη πήγε στο κατάστημα όπου συναντήθηκε με την ανήλικη κοπέλα και της είπε ότι θα ήθελε να συνευρεθούν ερωτικά μαζί.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η 17χρονη δέχτηκε και τον μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στο υπόγειο του κτιρίου όπου ο αστυνομικός – πελάτης της έδωσε 100 ευρώ, ως αντίτιμο για τα όσα … θα επακολουθούσαν. Η ανήλικη πήρε τα χρήματα και τα έδωσε στην 48χρονη, ενώ ο 42χρονος εν γνώσει του οποίου γίνονταν οι ερωτικές συνευρέσεις σύμφωνα με την αστυνομία, παρακολουθούσε την κρυφή κάμερα που λειτουργούσε στο κατάστημα προκειμένου να παρακολουθείται ο χώρος.

Κατά την «έφοδο» των αστυνομικών συνελήφθησαν ο 49χρονος ιδιοκτήτης, ο 42χρονος υπεύθυνος λειτουργίας και η 48χρονη που πήρε τα χρήματα, ενώ στη ταμειακή μηχανή του καταστήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 545 ευρώ μέσα στο οποίο υπήρχε και το προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 100 ευρώ που έδωσε ο αστυνομικός στη κοπέλα.

Εξεταζόμενη από τους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη κοπέλα δήλωσε πως είχε φύγει από το σπίτι της με τη θέλησή της και πως η ίδια αποφάσισε να «δουλέψει» στο κατάστημα του 49χρονου. Αυτό έγινε για περίπου τρεις μήνες και τους «πελάτες» τους διάλεγε από τους θαμώνες του καταστήματος. Από κάθε έναν δε από αυτούς με τους οποίους συνευρίσκονταν ερωτικά λάμβανε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, από τα οποία τα 50 ευρώ κρατούσε η ίδια και τα υπόλοιπα τα έπαιρνε το κατάστημα!

Πληροφορίες από: rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου