Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τρεις συλλήψεις για απόπειρα κλοπής και πλαστογραφία
Συνελήφθησαν από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς την Τετάρτη (26/11), στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς, τρία άτομα ηλικίας 34, 41 και 46 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής, ενώ ο 46χρονος κατηγορείται επιπλέον για πλαστογραφία.
 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συστηματικών περιπολιών και δράσεων για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, αστυνομικοί εντόπισαν το πρωί της Τετάρτης τους τρεις δράστες, εντός ανενεργής βιομηχανίας γάλακτος. Συγκεκριμένα, τους κατέλαβαν να προβαίνουν στη φόρτωση τριών Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτων, σε Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο και σε Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο με ρυμουλκούμενο, ιδιοκτησίας του 41χρονου και του 46χρονου αντίστοιχα.
 
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο 46χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς μία υπεύθυνη δήλωση, η οποία προερχόταν από τον φερόμενο ως νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας. Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε πως η υπεύθυνη δήλωση ήταν πλαστή, καθώς το ονοματεπώνυμο που αναγραφόταν σε αυτή, δεν ανήκει σε υπαρκτό πρόσωπο.
 
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τόσο τα οχήματα των δραστών, όσο και τα κλεμμένα οχήματα, τα οποία ήταν συνολικής αξίας 30.000 ευρώ, σύμφωνα με την δήλωση του νόμιμου εκπροσώπου της βιομηχανίας στον οποίο και στη συνέχεια αποδόθηκαν.
 
Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή και άλλων ατόμων στην εν λόγω υπόθεση, καθώς και η συμμετοχή των ανωτέρω και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.
 
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου