Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Διακινούσε κοκαΐνη στα.... μπαρ

Διακινούσε κοκαΐνη στα μπαρ του Ηρακλείου

Οι περιγραφές που είχαν πάρει οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για έναν Έλληνα ο οποίος τριγύριζε στα μπαρ του Ηρακλείου αναζητώντας αγοραστές για την κοκαΐνη που είχε στην κατοχή του, τους οδήγησαν στον εντοπισμό ενός 36χρονου. Όταν τον υπέβαλαν σε σωματική έρευνα, βρήκαν πάνω του αρκετά ποσότητα για να του περάσουν χειροπέδες.
 
Την υπόθεση ανέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών που έκανε έρευνα στο σπίτι του διακινητή και ανακάλυψε συνολικά 71,6 γραμμάρια κοκαΐνη, 208,1 γραμμάρια μιας λευκής σκόνης άγνωστης σύστασης που εστάλη στο Χημείο για να εξακριβωθεί τι ήταν, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, αλλά και 1.750 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση της κοκαΐνης. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.


Γρεβενά: Συνελήφθη 40χρονος με κοκαΐνη
Με τις ίδιες κατηγορίες παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών ένας 40χρονος Έλληνας που συνέλαβαν στην πόλη οι άνδρες της ΟΠΚΕ, όταν έκαναν έλεγχο Ι.Χ. αυτοκίνητό του και βρήκαν μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 1,1 γραμμαρίου. Στο σπίτι του 40χρονου στη Λάρισα, έκαναν έρευνα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που ανακάλυψαν και 57 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου