Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Τουρνουά Ρακέτας στη Ναύπακτο

 
Το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, τουλάχιστον ημερολογιακά, και οι λάτρεις της ρακέτας παραλίας έχουν δώσει όλο αυτό το διάστημα τα διαπιστευτήριά τους στις παραλίες της περιοχής. Κι αν ο στόχος στην ακροθαλασσία μπορεί να είναι από ήπια μορφή άθλησης ως και τον εντυπωσιασμό των λουόμενων, η Ομόνοια φιλοδοξεί να δώσει ένα χαρακτήρα ανταγωνιστικό και διαγωνιστικό στο σπορ που όλοι μας έχουμε ασχοληθεί έστω και λίγο μέσα στο καλοκαίρι.
Το Beach Tennis μπορεί να είναι αρκετά διαδεδομένο στο εξωτερικό, στην Ελλάδα όμως αναπτύσσεται, με ραγδαίους ρυθμούς η αλήθεια είναι, τα τελευταία μόλις χρόνια. Πρόκειται για κάτι ενδιάμεσο του τένις και των ρακετών παραλίας, μιας και η ρακέτα μοιάζει πιο πολύ με αυτές της παραλίας αλλά υπάρχει και το εμπόδιο του φιλέ ανάμεσα στους αντιπάλους.
Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ως το βράδυ της Πέμπτης 28 Αυγούστου. Οι ομάδες είναι δύο ατόμων χωρίς περιορισμούς σε φύλο ή ηλικία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6972090641 και 6944508292 για να εγγραφούν ή για όποιες πληροφορίες ή αφού κατεβάσουν τη φόρμα συμμετοχής (https://drive.google.com/?hl=el&urp=https://www.google.gr/url?sa%3Dt%26rct%3Dj%26q%3D%26esrc%3Ds%26sou&pli=1&authuser=0&ddrp=1#my-driveνα τη στείλουν στο omonoianafpaktou@gmail.com . Στο διαδικτυακό χώρο της Ομόνοιας Ναυπάκτου (www.omonoia-nafpaktou.gr) μπορείτε να δείτε τουςκανονισμούς που ισχύουν (https://drive.google.com/?hl=el&urp=https://www.google.gr/url?sa%3Dt%26rct%3Dj%26q%3D%26esrc%3Ds%26sou&pli=1&authuser=0&ddrp=1#my-driveενώ η οργανωτική επιτροπή θα έχει στη διάθεση των αθλητών και τον βασικό εξοπλισμό του τουρνουά, χωρίς να απαγορεύεται ο κάθε συμμετέχοντας να χρησιμοποιήσει τον δικό του εξοπλισμό.
Τη ρακέτα σας λοιπόν και… σε άλλη παραλία, αυτή της Παλαιοπαναγιάς, για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου