Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Στον εισαγγελέα ο.... Μιχάλης Χατζηγιάννης

Πώς βρέθηκε στον εισαγγελέα για το πανάκριβο αμάξι του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης
- Η πανάκριβη Ferrari έβαλε σε περιπέτειες τον διάσημο τραγουδιστή
- Ένα... μπέρδεμα έστειλε και τον ίδιο τον Μ. Χατζηγιάννη και τον λογιστή του στον εισαγγελέα
- Ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος τους
Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit ο λογιστής του Μ. Χατζηγιάννη είχε κάνει δήλωση απώλειας των πινακίδων του πανάκριβου αμαξιού, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι αυτό ήταν ψευδές και έτσι η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος τόσο του λογιστή όσο και του ίδιου του τραγουδιστή.

Το αμάξι φαίνεται να ανήκει στην εταιρία του Μιχάλη Χατζηγιάννη και έτσι μαζί με τον φοροτεχνικό βρέθηκε χθες το απόγευμα ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη, άφησε όμως τους δύο άνδρες ελεύθερους.
Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει στις δικαστικές αίθουσες καθώς ορίστηκε δικάσιμος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit ο γνωστός καλλιτέχνης είχε παραγγείλει το αυτοκίνητο από το 2008. Το παρέλαβε και από τότε φορολογικά το αυτοκίνητο φαινόταν στην ιδιοκτησία της εταιρείας του.
Ωστόσο δεν ήταν, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνεπείς στις υποχρεώσεις με αποτέλεσμα η εταιρεία που του πούλησε το αυτοκίνητο να το διεκδικήσει και τελικά να το πάρει πίσω στην κατοχή της.
Το αυτοκίνητο μάλιστα βρέθηκε στην έκθεση της εταιρείας και έτσι όταν από τον λογιστή δηλώθηκε απώλεια-κλοπή οι αστυνομικοί εντόπισαν αμέσως ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου