Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Επεισόδιο σε... BAR


Επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα σε club του Αγρινίου στην εθνική οδό και μετά από καταγγελία του ιδιοκτήτη του η Αστυνομία προέβη σε σύλληψη ενός ατόμου.

Πιθανότατα ως απόρροια του συμβάντος αυτού, σημειώθηκε και άλλο το πρωί κοντά στο κτίριο της αστυνομίας όπου ο αδερφός του επιχειρηματία υπέστη ξυλοδαρμό.

Τα σημερινά συμβάντα μάλιστα δεν αποκλείεται να συνδέονται με άλλο πρόσφατο επεισόδιο όταν έξω από την κατοικία του εν λόγω επιχειρηματία ομάδα νεαρών προκάλεσε φθορές, συμβάν για το οποίο επίσης υπήρξε σύλληψη.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: Τη νύχτα στο club σημειώθηκε έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του επιχειρηματία και νεαρών. Για το συμβάν αυτό σημειώθηκε το πρωί μια σύλληψη ατόμου που έχει απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για ποινική υπόθεση.

Ωστόσο και το νυχτερινό επεισόδιο είχε συνέχεια καθώς ο επιχειρηματίας συνοδευόμενος από τον αδερφό του μετέβησαν σήμερα στο αστυνομικό μέγαρο για την υπόθεση . Ενόσω όμως ο επιχειρηματίας ήταν μέσα στο κτίριο, καταγγέλλει ότι αδερφός του- που βρισκόταν σε απόσταση 150 περίπου μέτρων από την Αστυνομική Διεύθυνση- δέχτηκε επίθεση από άτομα Ρομά που τον ξυλοκόπησαν με ρόπαλο.

Αποτέλεσμα να μεταφερθεί τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου και νοσηλεύεται και η αστυνομία πλέον να αναζητεί τους δράστες του ξυλοδαρμού.

Πηγή: agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου