Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Πλατεία... "δύο μέτρων και δύο σταθμών"


Πέριξ της Κεντρικής Πλατείας Ναυπάκτου (Πλατεία Φαρμάκη) υπάρχουν πέντε (5) Cafe με διαφορετική σε μέγεθος πρόσοψη προς αυτήν το καθένα!
Σύμφωνα με την λογική, ανάλογα με την πρόσοψή του το κάθε Cafe θα πρέπει να καταλαμβάνει και τον ανάλογο χώρο στην Πλατεία για την τοποθέτηση τραπεζο-καθισμάτων!

Παρατηρώντας την κατάσταση που επικρατεί στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, βλέπουμε πως αυτή η "λογική" δεν υπάρχει!...  Βλέπουμε Cafe με μικρότερη πρόσοψη να καταλαμβάνουν μεγαλύτερους χώρους και οπωσδήποτε να διαθέτουν πολύ περισσότερα τραπεζο-καθίσματα!..

Λέτε να είναι και αυτό το φαινόμενο μια ακόμα απόδειξη της "Δημοτικής Δικαιοσύνης";....

Και κάτι άλλο... Μάθαμε πως ο ιδιοκτήτης ενός από τα πέντε (5) Cafe της Πλατείας που νοιώθει αδικημένος, έχει καταθέσει από τριμήνου, σχεδόν, αίτηση στον Δήμο Ναυπακτίας "ζητώντας επαναπροσδιορισμό του χώρου που δικαιούνται τα Cafe επί της Πλατείας", αλλά μέχρι σήμερα και παρά τις κατ' επανάληψη οχλήσεις δεν έχει πάρει καμία... απάντηση!

Να πιστέψουμε ότι είναι και αυτό  "μέσα στα πλαίσια της δημοκρατικότητας" που πρεσβεύει  η απερχόμενη Δημοτική Αρχή;....


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου