Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Γιορτές στη... Χόμορη


«Αντάμωμα 2014» των Απανταχού Χομοριτών Ναυπακτίας

Το Αντάμωμα των Απανταχού Χομοριτών, είναι πλέον ένας θεσμός που έχει καθιερωθεί στην συνείδηση όλων μας και που πραγματοποιείται κάθε χρόνο το καλοκαίρι στο χωριό μας. Έτσι και φέτος συνεχίζουμε την παράδοση των τελευταίων ετών και ανταμώνουμε και πάλι την Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014  20:30 στον προαύλιο χώρο του πανέμορφου Λυμπέριου Πολιτιστικού μας Κέντρου, στο όμορφο χωριό μας, γινόμαστε όλοι μια παρέα, πίνουμε λίγο κρασί, χορεύουμε και τραγουδάμε! 

Γιορτή νεολαίας στη Χόμορη Ναυπακτίας


Στις 15 Αυγούστου, ανήμερα της «Παναγίας» το βράδυ, στήνεται στην Κεντρική Πλατεία του χωριού μας το νεανικό πάρτι. Η νεολαία  της  Χόμορης, με τους ήχους σύγχρονης ελληνικής και ξένης μουσικής ξεφαντώνει μέχρι πρωίας.  Ο Σύλλογος Απανταχού Χομοριτών προσκαλεί όλους όσους είναι και αισθάνονται νεολαίοι σε ένα πάρτυ με διάθεση για χορό και διασκέδαση. 

Θερινός κινηματογράφος στη Χόμορη Ναυπακτίας


O Σύλλογος Απανταχού Χομοριτών Ναυπακτίας σε συνεργασία με την εταιρία ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Α.Ε. θα πραγματοποιήσει την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου στο νέο-ανακαινισμένο Λυμπέρειο Πολιτιστικό Κέντρο Χόμορης  ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο μας Ελληνικό κινηματογράφο. Οι συγχωριανοί μας μόνιμοι κάτοικοι, οι επισκέπτες, οι ομογενείς και οι φίλοι της Χόμορης  θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αξέχαστες, ξεκαρδιστικές κωμωδίες, που έχουμε όλοι αγαπήσει και θέλουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6974454572 κο Μπάμπη Χαντζή.

«Καλή μας αντάμωση και καλό καλοκαίρι»

Για το Δ. Σ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου