Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

"ΖΗΤΩ" το δίκαιο του "φίλου" μας... αφέντη.. Είπαν οι.. Αστυνόμοι

 
Για παράνομη βία και απρόκλητη σωματική βλάβη -μεταξύ άλλων – σε βάρος 30χρονου Αφγανού συνελήφθησαν ένας 49χρονος αρχιφύλακας, ένας 25χρονος αστυφύλακας, ένας 46χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης και ένας 36χρονος ιδιώτης.
 
Ο αλλοδαπός έπεσε θύμα θύμα αστυνομικής βίας καθώς δεν δεχόταν να αποχωρήσει από την επιχείρηση στην οποία εργαζόταν στη Λάκα Αναβύσσου, χωρίς να του καταβληθούν δεδουλευμένα ύψους 23.900 ευρώ.

Ο μετανάστης δούλευε στην επιχείρηση από το 2010 και διέμενε σε πρόχειρο κατάλυμα το οποίο του είχε παραχωρήσει ο επιχειρηματίας.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, ο 49χρονος αρχιφύλακας και ο 36χρονος γνωρίζονταν με τον επιχειρηματία και ενεργούσαν για λογαριασμό του, προκειμένου να εξαναγκάσουν τον αλλοδαπό να εγκαταλείψει την εργασία του χωρίς να εξοφληθεί.

Ο αρχιφύλακας του άσκησε σωματική βία και προκάλεσε φθορές σε αντικείμενα του, παρουσία του 25χρονου αστυφύλακα και του 36χρονου.

Ανάλογη συμπεριφορά είχε επιδείξει όταν πριν δύο εβδομάδες περίπου είχε μεταβεί μαζί με τον αστυφύλακα στην επιχείρηση όπου εξύβρισε και απείλησε τον αλλοδαπό.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας οι δύο αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου