Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Εκεί που η Αστυνομία.... "λειτουργεί"

Αποκαλύψεις για τη ''ροζ'' αγροικία -
Μαύρο χρήμα και όργια με νεαρές γυναίκες!

Μανωλάδα: Αποκαλύψεις για τη ''ροζ'' αγροικία - Μαύρο χρήμα και όργια με νεαρές γυναίκες!

Όπου η Αστυνομία "λειτουργεί" και οι κάτοικοι νοιώθουν ασφαλείς και ο νόμος τηρείτε!
Σύμφωνα με το m-elida, στην Μανωλάδα, "ένας 48χρονος ιδιοκτήτης είχε μετατρέψει ισόγειο οίκημα - αγροικία σε οίκο ανοχής...."και η Ασφάλεια Πατρών τον εντόπισε και τον συνέλαβε όπως και τις "γυναίκες".
Είναι μία περίπτωση όμοια με αυτή που περιγράφουμε  στα δημοσιεύματά μας με τίτλο: "Κάτι τρέχει στο Ευπάλιο...Η Αστυνομία τι ξέρει;", με τη διαφορά ότι εδώ "όλοι ξέρουν" αλλά κανένας δεν... νοιάζεται!... Και δεν είναι μόνο "όμοια" αλλά και... χειρότερη!.. (Τα έχουμε γράψει με λεπτομέρειες..).
Πιστεύουμε πως τώρα που άλλαξε ο  πατριώτης μας αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και δεν είναι στο υπουργείο Δικαιοσύνης ο κ. Καραγκούνης, κάτι θα αλλάξει!...
Δεν ανεχόμαστε οι εμπλεκόμενοι να συνεχίζουν και παράλληλα να εκφράζονται "υποτιμητικά" και "υβριστικά" εναντίον των υγειών  Αστυνομικών που εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες αψηφώντας τους κινδύνους που διατρέχουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους!..
Θεωρούμε πως τους περιπαίζουμε κι εμείς όταν μετά από "φονική με κακοποιούς συμπλοκή" χάνει την ζωή του Αστυνομικός και "δακρύβρεχτοι" από τα "κροκοδείλια" δάκριά μας τους αποκαλούμε Ήρωες!....
Αυτά τα παιδιά, τα παιδιά μας, θα πρέπει να τα προστατεύουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι αν θέλουμε να συνεχίζουν να μας προστατεύουν!
Για το γεγονός, το παρόμοιο με αυτό που επισημάναμε για την περιοχή μας, το m-elida γράφει:
 

"Η επιχείρηση της Ασφάλειας Πατρών στη Μανωλάδα έγινε χθες (23-06-2014) για τη σύλληψη 48χρονου που προωθούσε στην πορνεία αλλοδαπές γυναίκες.
Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών άνδρες της Ασφάλειας Πατρών εντόπισαν σε αγροτική περιοχή της Μανωλάδας τον άνδρα, ο οποίος προήγαγε στην πορνεία τρεις Βουλγάρες, ηλικίας 25, 31 και 24 ετών.

Ο 48χρονος είχε μετατρέψει ισόγειο οίκημα - αγροικία σε οίκο ανοχής. Σύμφωνα με το thebest.gr, στο σημείο εμφανίστηκε αστυνομικός που προσποιήθηκε τον πελάτη και με προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ έκλεισε ραντεβού με μία από τις κοπέλες προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά.

Τότε έγινε η επέμβαση των αστυνομικών και ο άνδρας συνελήφθη. Σε βάρος των γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία χωρίς ωστόσο να συλληφθούν."!..
 
Κατόπιν τούτου η Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας έχει τον λόγο!....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου